B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20011884

|

Modell: RC-WDSS4

B-varer Vindispenser - 4 flasker - rustfritt stål

kr 9 199,00 kr 11 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Praktisk - vinkjøleskap med integrerte dispensere for fire flasker vin
  • Allsidig - temperaturen på 7 °C til 18 °C er ideell for hvitvin, rosé og unge rødviner
  • Robust - solid konstruksjon med glassdør i herdet glass
  • Elegant - materialer som glass og rustfritt stål presenterer vinene på en klassisk og tiltalende måte
  • Presis - nøyaktig temperaturkontroll takket være LED-skjerm

PRODUKTBESKRIVELSE

Riktig serveringstemperatur til enhver tid

Vinkjøleskapet med sørger for den riktige serveringstampereturen til ulike typer vin og en lett måte å skjenke på. Vinkjøleskapet med integrerte dispensere er det perfekte tilbehøret til barer, hoteller, cafeer og restauranter.

Sofistikert og elegant vinskap fra Royal Catering

The wine refrigerator provides professional storage for four wine bottles. Temperaturen kan stilles inn på et område melom 7 og 18 °C, som er ideelt for hvitvin, rosé og unge rødvin. På LED-displayet har du hele tiden oversikt over den aktuelle temperaturen. De integrerte vinautomatene lar deg servere vinen pent og praktisk uten å måtte åpne vinkjøleren. Mengden som skal dispenseres kan stilles nøyaktig mellom 1 og 99 ml. Det kommer med en gasspatron i leveringsomfanget. En annen fordel med vindispenseren er at vinene beholder sin smak og kvalitet i opptil 30 dager til tross for at flaskene åpnes. Den iøynefallende belysningen er et visuelt høydepunkt.

Vinautomaten har to separate kjølekamre med dører laget av herdet glass som kan åpnes og lukkes. Resten av huset er laget av rustfritt stål med plastelementer som brukes sparsomt og bare på viktige steder, noe som gjør at enheten ser attraktiv ut samtidig som den gir en holdbar kvalitet.

Med lavt støynivå er dette et svært stillegående vinskap. Takket være det ekstremt lave støynivået er vinkjøleskapet perfekt for oppholdsrom der gjestene dine ønsker å tilbringe lengre tid eller jobbe uforstyrret.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL