B-varer

Gjenstand: EX20012192

|

Modell: RC-TFT22

B-varer Termobeholder - rustfritt stål - Royal Catering - L

kr 1 699,00 kr 2 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Romslig - termisk beholder holder opptil L drikke og mat ved riktig temperatur
  • Sikkert - sklisikkert med gummikant
  • Pålitelig - lokk med låser og dobbeltvegget isolasjon muliggjør langvarig varmelagring
  • Lavt vedlikehold - lett å rengjøre takket være rustfritt stål av høy kvalitet
  • Transportabel - ergonomiske håndtak for enkel transport

PRODUKTBESKRIVELSE

Mobil termisk beholder med en kapasitet på L

Me termobeholderen RC-TFT22 fra Royal Catering kan du transportere varm og kald mat og drikke trygt og uten komplikasjoner. Beholderen er spesialdesignet for eksklusive cateringvirksomheter som restauranter og hoteller, samt for store kjøkken, kantiner eller leveringstjenester. Hvis du setter pris på funksjonalitet, holdbarhet og et attraktivt design i kjøkkenutstyr, er denne L, dobbeltveggede isolerte termiske beholderen for mat en uunnværlig hjelper for kjøkkenet ditt.

Kjøkkenutstyr for din virksomhet

Den termiske beholderen for mat er laget av rustfritt stål. Det ufølsomme materialet gir beholderen et høyt nivå av støtmotstand og et moderne utseende. Bunnen er dekket med en fleksibel gummiring. Dette sikrer et at den er sklisikker på glatte overflater og beskytter beholderen mot skader.

Termosbeholderen for matservering er utstyrt med et avtagbart lokk i rustfritt stål som bidrar til å holde temperaturen på innholdet. Lokket har seks brukervennlige vippelåser som sikrer tett passform og renslighet under transport. I tillegg har beholderen to ergonomiske håndtak som også gjør den enkel å transportere. Gummiunderlaget sørger for at beholderen er sklisikker.

Takket være førsteklasses utførelse i korrosjonsbestandig rustfritt stål, skinner RC-TFT22 også fra et hygienisk synspunkt. Beholderens overflate er motstandsdyktig mot urenheter som rust, vannflekker eller matrester. Innholdet forblir matsikkert i smak og lukt. Materialet som er lettstelt imponerer også med sitt enkle vedlikehold og rengjøring.

TEKNISKE DETALJER