B-varer

Gjenstand: EX20012422

|

Modell: RCSW 2.1G

B-varer Serveringsvogn - 3 hyller - Royal Catering - opptil 240 kg - hyller: {{shelf_dimensions_439_temp}} cm

kr 1 699,00 kr 1 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Spenstig - lastekapasitet på 240 kg, perfekt for å unngå unødvendige turer i matservering
  • Romslig - stabile hyller som lagringsplass, også for store gjenstander
  • Fleksibel - 4 svingbare hjul for enkel manøvrering
  • Stille - antivibrasjonsmatter under hyllene absorberer vibrasjoner og forhindrer at retter skramler høyt
  • Solid - robust konstruksjon laget av korrosjonsbestandige, 25 x 25 mm tykke runde rør av rustfritt stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Robust serveringsvogn av rustfritt stål med 3 hyller

Serveringsvognen RCSW 2.1G med 3 solide hyller fra Royal Catering er spesielt egnet for bruk i kantiner, store cateringvirksomheter, restauranter og offentlige institusjoner, så vel som i privat sektor. Med det er det ikke noe problem å servere måltider eller drinker, eller rydde bord og ta oppvasken til kjøkkenet. Denne kjøkkenvognen er allsidig og enkel å rengjøre.

Svært manøvrerbar og stabil - serveringsvogn for catering

Konstruksjonen av rammen er laget av massive rør av rustfritt stål. Hyllene er laget av 0,6 mm rustfritt stål. Kjøkkenvognen er robust og spenstig på grunn av utførelsen av høy kvalitet. Materialene som brukes i kjøkkenvognen gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

De 3 hyllene gir god plass til optimal presentasjon av mat og drikke eller for å rydde opp. Hyllene er lett tilgjengelige fra alle fire sider. Det er en avstand på 215 mm mellom {{shelf_dimensions_439_temp}} cm, så det er også plass til andre store objekter. Hver hylle kan lastes med opptil 80 kg. På grunn av den høye bæreevnen og de store hyllene reduserer denne serveringsvognen unødvendige turer til og fra kjøkkenet, noe som forenkler driften i virksomheten din.

Vognen har 4 store hjul med lav friksjon. Hjulene er belagt med termoplastisk gummi som gjør at vognen kan bevege seg stille og enkelt, selv med full belastning. Hjulene roterer også 360 ° slik at du enkelt kan flytte den sammenleggbare servicevognen selv på trange steder. Det er fire beskyttelseshetter over hjulene for å forhindre skade på servicevognen, vegger og møbler. Med 4 hjul med 4 bremser kan du parkere serveringsvognen mens du jobber uten risiko for at den ruller vekk.

To ergonomiske håndtak i plast gir optimalt grep for å skyve og gjør at du enkelt kan manøvrere serveringsvognen i rustfritt stål selv gjennom trange korridorer. Det nødvendige monteringsmaterialet er inkludert i leveransen. Velg vognen RCSW 2.1G fra Royal Catering i dag!

TEKNISKE DETALJER