B-varer

Gjenstand: EX20012428

|

Modell: RCSW 2.1R

B-varer Serveringsvogn - 2 hyller - Royal Catering - opptil 150 kg - hyller: {{shelf_dimensions_439_temp}} cm

kr 1 299,00 kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Spenstig - lastekapasitet på 150 kg, perfekt for å unngå unødvendige turer i matservering
  • Romslig - stabile hyller som lagringsplass, også for store gjenstander
  • Fleksibel - 4 svingbare hjul for enkel manøvrering
  • Praktisk - 4 hjul med 2 bremser for et sikkert stativ og enkel lasting
  • Solid - robust konstruksjon laget av korrosjonsbestandige, 25 x 25 mm tykke runde rør av rustfritt stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Robust serveringsvogn av rustfritt stål med 2 hyller

Serveringsvognen RCSW 2.1R med 2 robuste hyller fra Royal Catering er spesielt egnet for bruk i kantiner, restauranter og i privat sektor. Drinker og småretter kan serveres ryddet bort og transporteres inn på kjøkkenet. Denne barvognen er allsidig og enkel å rengjøre.

Svært manøvrerbar og stabil - serveringsvogn for catering

Konstruksjonen er laget av massive, tykkveggede  runde rør av rustfritt stål. Materialene som brukes gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

2 hyller gir god plass til optimal presentasjon av drinker og småretter eller for å rydde opp. Det er et mellomrom på 41.5 mm mellom {{shelf_dimensions_439_temp}} hyllene, slik at det er plass til høye flasker. Hver hylle kan lastes med opptil 75 kilo. På grunn av den høye lastekapasiteten og de store hyllene, reduserer denne barvognen unødvendige turer til og fra kjøkkenet, noe som forenkler driften i virksomheten din.

Servicevognen i plast har 4 store lavfriksjonshjul laget av plast (PVC) som gjør vognen enkel og stille å flytte selv når den er fullastet. Hjulene roterer også 360° slik at du enkelt kan flytte den sammenleggbare vognen selv i trange rom. Med 4 hjul med 2 bremser kan du parkere vognen mens du jobber uten risiko for at den ruller vekk. Dette er spesielt nyttig når du laster inn vognen. På grunn av den smale formen kan barvognen lett manøvreres gjennom smale ganger. Det nødvendige monteringsmaterialet er inkludert i leveransen. Velg barvognen RCSW 2.1R fra Royal Catering i dag!

TEKNISKE DETALJER