B-varer Popcornmaskin - 120 s tilberedning - rødt tak

Artikkelnummer EX20011137 / Modell: RCPS-14

B-varer Popcornmaskin - 120 s tilberedning - rødt tak

 • Artikkelnummer EX20011137
 • Modell: RCPS-14
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
Statt: 2669,00 NOK Du sparer 533,80 NOK 2135,20 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 97,77 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

Legg til anbefalte tilbehør i din bestilling

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Popcornmaskin - 120 s tilberedning – rødt tak

Popcornmaskinen RCPS-14 fra Royal Catering er laget spesielt for profesjonelle cateringbehov og er et fantastisk blikkfang. Den imponerer både med sitt lekne design og med sin oppvarmede og belyste beholder, røresystem og automatisk termostat. Dra nytte av fordelene med popcornmaskinen RCPS-14 og få en eksepsjonell popcorn-opplevelse – enten det er på kino, på messe eller festivaler!

Leckeres Popcorn garantiert – mit der Popcornmaschine von Royal Catering!

 

Popcornmaskinen drives med 1 495 watt, og når raskt driftstemperatur takket være høy ytelse og automatisk termostat. Tilberedning av 150 g tar kun 120 sekunder. Effektiv maksimumstemperatur på 250° C gjør også sin nytte. Du kan servere kundene dine raskt og tilberede opptil 5 kg popcorn på kun én time. Enten du lager hvitt popcorn, gult popcorn eller en annen variant, gir denne popcornmaskinen deg mange muligheter.

 

Popcornmaskinen er utstyrt med tre brytere over dørene. Du kan skru på lyset og varmeelementet i bunnen av beholderen med bryteren POWER & LIGHT, noe som vil presentere popcornet på en lekker måte for dine kunder, samtidig som det holdes varmt og ferskt. HEAT-bryteren aktiverer popcorn-kjelen og starter varmeprosessen. TURN-bryteren starter kjelens røremekanisme for å forhindre at popcorn blir svidd på bunnen av kjelen.

 

Den avtakbare kjelens teflonbelegg hindrer også at popcornet henger seg fast i kjelen og blir svidd. Kjelen varmer seg raskere opp grunnet belegget, som har lang holdbarhet og samtidig krever minimalt med vedlikehold. Kjelen har et tynt lokk, som veier lite og som sørger for en stabil temperatur i beholderen. Lokket er samtidig lett nok til å la de poppede kornene falle inn i popcorn-kamret. Kjelen kan også tømmes manuelt med det plastikkbelagte håndtaket

 

Popcornmaskinen er hovedsakelig laget av rustfritt stål av høy kvalitet og kan derfor enkelt rengjøres, og er samtidig beskyttet mot korrosjon. Rustfritt stål tåler et støt, og er ikke skadelig for helsen. Avstiverne på beholderen er laget av aluminium.

 

Glassflatene er laget av herdet glass. Skulle et uhell oppstå, vil glasset deles i små biter som henger fast i hverandre, istedenfor å knuses i tusen biter, noe som forhindrer skader. Glassrutene og det lysende interiøret lar deg holde et øye med popcorn-produksjonen når som helst, samtidig som popcornmaskinen er et blikkfang for sultne kunder.

 

Ved kjøp av denne enheten, vil du samtidig motta det grunnleggende tilbehøret gratis. Den praktiske skjeen er ideell for servering. Målebegeret har en kapasitet på 0,5 liter, og kan brukes for å måle opp riktig mengde olje, sukker eller popcorn. Tilbehøret er laget av robust plastikk og kan rengjøres raskt og effektivt

 

Dørene er enkle å åpne og lukke, takket være den magnetiske lukkemekanismen. Serveringsbrettet, som er festet til dørene, sikrer at popcornet enkelt kan serveres uten å åpne dørene. Perforeringene i bunnfatet sikrer at upoppet popcorn, smuler og overflødig olje faller inn i oppsamlingsskuffen under. Skuffen er avtakbar, noe som gjør det enkelt å rengjøre den

 

Et unikt retrodesign gjør maskinen til et blikkfang. Popcornmaskinen har mange gode funksjoner: Beskyttelse mot overopphetingsom slår av maskinen dersom temperaturen blir for høy, så vel som fire sklisikre gummiføtter som sikrer stabilitet og forhindrer riper på underlaget.

Egenskaper

 • Non-stick Teflon-belagt kjele – holdbar, rask oppvarming og lite vedlikehold.
 • Svært rask – tilberedningstid på 120 s for rask matproduksjon.
 • 150 g maiskorn per tilberedning, opptil totalt 5 kg/t.
 • Perfekt tilberedt popcorn
 • Herdet glass – tåler mer fysisk og termisk påkjenning enn vanlig glass
 • Enkel å bruke

Nøkkelord

Modell
RCPS-14
Artikkelnummer
10011137
Tilstand
Neu
Spenning /frekvens
230 V / 50 Hz
Effekt
1,495 W
Materiale overflate
Edelstahl, verzinktes Aluminium, gehärtetes Glas
Materiale, kjele
Aluminium mit Teflonbeschichtung
Materiale, tilbehør
Kunststoff
Driftssyklus per porsjon (150 g)
120 s
Kapasitet
4 - 5 kg/h
Temperområde
220 - 250 °C
Funksjoner
POWER & LIGHT
HEAT
TURN
Mengde per servering
Mais: 150 g
Zucker: 50 g
Öl: 50 ml (Kokosfett empfohlen)
Kjeledybde
5,8 cm
Kjelediameter
Oben: 18,5 cm
Unten: 16 cm
Lengde, strømkabel
1,7 m
Mål (LxBxH)
56 x 42 x 75 cm
Vekt
22 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
61 x 48 x 82 cm
Forsendelsesvekt
24,85 kg

Anbefaler dere noen spesiell olje til popcornmaskinen?

Det er best hvis oljen kan varmes til maskinens maksimale driftstemperatur. Enheten kan bli så varm som 250 °C, så den beste oljen for popcornmaskinen er en olje med høyt røykepunkt, for eksempel kokosolje eller palmeolje med et røykepunkt på omtrent 240 °C.

Hva om maskinen går i stykker?

Vi tilbyr våre kunder 3-års garanti og autorisert service over hele EU. Det er bare å kontakte oss!

Har kjelen beskyttelse mot overoppheting?

Ja, popcornmaskinen har en termostat som slår av kjelens varme når maksimumstemperaturen på 250°C er nådd.

 • Popcornmaskin RCPS-14
 • Skje for popcorn
 • Målebeger
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.