B-varer

Gjenstand: EX20012240

|

Modell: RCER-9060

B-varer Oppbevaringshylle av rustfritt stål 90 x 60 x 180 (LxBxH) cm - Royal Catering - 200 kg - Rustfritt stål

kr 2 799,00 kr 3 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Motstandsdyktig - høy bæreevne på 200 kg
  • Romslig - fire hyller som måler 90 x 60 cm som hver har en bæreevne på 50 kg
  • Hygienisk - rask å rengjøre eller desinfisere takket være glatte overflater og åpent design
  • Stabil - slitesterkt rustfritt stål
  • Enkel - rask montering uten verktøy

PRODUKTBESKRIVELSE

Rustfri stålhylle fra Royal Catering

Trenger du mer plass til tallerkener, beholdere, gryter, kjøkkenutstyr eller mat? Da er oppbevaringshyllen av rustfritt stål RCER-9060 fra Royal Catering som er designet for profesjonell bruk i kjøkken det riktige valget for deg. Organiser kjøkkenet ditt med rustfrie møbler fra Royal Catering. Hyllen i rustfritt stål gir lagringsplass for kjøkkenredskaper eller mat.

Hygienisk og høy bæreevne

Hold kjøkkenutstyr, servise, matforsyninger eller krydder ryddig og hygienisk på de elegante hyllene av rustfritt stål. Fire hyller med mål på 90 x 60 cm gir deg god lagringsplass. Avstanden mellom hyllene er slik at selv store beholdere lett kan plasseres på hyllen. Hver av de fire hyllene har en bæreevne på opptil 50 kg. Dette betyr at hele konstruksjonen kan bære opptil 200 kg. Det åpne designet gjør at hyllene er lett tilgjengelige, slik at du raskt når tak i hva som helst når du trenger det.

Sølvfargen gir et spesielt pent utseende og er egnet for bruk alle slags steder, fra restaurant, hoteller til private rom. Hyllen i rustfritt stål er svært enkel å sette opp, det er ikke behov for ekstra verktøy.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL