B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20012250

|

Modell: RCER-11060

B-varer Oppbevaringshylle av rustfritt stål - 110 x 60 x 180 cm (LxBxH) cm - Royal Catering - 200 kg

kr 2 499,00 kr 3 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - kan brukes hvor som helst der lagringsplass trengs
  • Enkel å montere - hyllen kan monteres uten ekstra verktøy
  • Hygienisk - rask å rengjøre eller desinfisere takket være glatte overflater og åpent design
  • Stabil - slitesterkt rustfritt stål
  • Sterk - svært høy maksimal bæreevne på 200 kg

PRODUKTBESKRIVELSE

Rustfri stålhylle fra Royal Catering

Trenger du mer plass til tallerkener, beholdere, gryter, kjøkkenutstyr eller mat? Da er oppbevaringshyllen av rustfritt stål RCER-11060 fra Royal Catering som er designet for profesjonell bruk i kjøkken det riktige valget for deg. Organiser kjøkkenet ditt med rustfrie møbler fra Royal Catering. Hyllen i rustfritt stål gir lagringsplass for kjøkkenredskaper eller mat.

Hygienisk og høy bæreevne

Kjøkkenhyllen har mål på 110 x 60 x 180 cm (LxBxH) cm og er derfor ideell for kjøkken eller boder. Bæreevnen på 50 kg per hylle gjør at mange redskaper kan lagres samtidig. Hyllen i rustfritt stål har totalt 4 hyller.

Materialet av Rustfritt stål gjør at reolen er stabil, holdbar og spesielt enkel å rengjøre. Materialet Rustfritt stål er korrosjonsbestandig og kan enkelt rengjøres. I tillegg oppfyller den den høyeste standarden for kjøkken som gjør at også mat kan oppbevares.

Sølvfargen gir et spesielt pent utseende og er egnet for bruk alle slags steder, fra restaurant, hoteller til private rom. Hyllen i rustfritt stål er svært enkel å sette opp, det er ikke behov for ekstra verktøy.

TEKNISKE DETALJER