B-varer

Gjenstand: EX20012301

|

Modell: RC-WC20

B-varer Minikjøleskap - 17 L - Royal Catering - Stål

kr 1 899,00 kr 2 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Variabel – justerbar temperatur på 8-18 °C
  • Stille – dette er en av de mest stillegående {{marketing_meta_keyword_4}ene på markedet
  • Tilpassbar – takket være de høydejusterbare føttene kan kjøleskapet tilpasses til å stå sikkert selv på ujevne gulv
  • Økonomisk – plast- og glassdør sikrer konstant temperatur
  • Elegant – svart stål og LED-er lys skaper et stilig utseende

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant Mini kjøleskap med et variabelt temperaturområde på 8-18 °C

I den frittstående Mini kjøleskapa RC-WC20 fra Royal Catering kan du kjøle ned og presentere juice, vann, brus, alkohol og lignende. Med sin subtile LED-er-belysning og elegante mattsvarte design er dette minikjøleskapet perfekt for bruk på restauranter, bensinstasjoner, arrangementer, catering, messer, barer eller på kontoret. Du kan selvfølgelig også bruke minikjøleskapet privat.

Stillegående, økonomisk og kompakt Mini kjøleskap fra Royal Catering

Med et driftsvolum på 26 dB er enheten knapt hørbar og en av de mest stillegående Mini kjøleskapene på markedet. I miljøer med mer dempet belysning gir den atmosfæriske LED-er-belysningen en hyggelig atmosfære og en attraktiv presentasjon av drinkene dine.

Med en kapasitet på 17 L og hyller med justerbar høyde, har Mini kjøleskap nok plass til å oppbevare flasker i forskjellige størrelser. Oppbevaringsrommene rommer opptil 6 drinker i standardstørrelse. Ujevne gulv er heller ikke noe problem for minikjøleskapet, da føttene kan justeres med mm og tilpasses ujevnheter. Minikjøleskap er derfor alltid stabil og sikker.

Stålinteriøret er veldig enkelt å rengjøre i tilfelle en ulykke. Den ytre stålmantelen gir ikke bare et estetisk utseende, men beskytter også kjøleskapet mot korrosjon på en pålitelig måte. Døren, som er laget av glass og plast, presenterer drikke på en attraktiv måte og sørger samtidig for en konstant temperatur. Selv på varme sommerdager kjøler Mini kjøleskappålitelig ned forfriskninger mellom 8-18 °C. Takket være de kompakte dimensjonene kan kjøleskapet også brukes i små bedrifter og kjøkken.

TEKNISKE DETALJER