B-varer Milkshakemaskin - 800 ml - 18 000 o/min

Artikkelnummer EX20011136 / Modell: RCMS-STD

B-varer Milkshakemaskin - 800 ml - 18 000 o/min

 • Artikkelnummer EX20011136
 • Modell: RCMS-STD
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
Statt: 1429,00 NOK Du sparer 428,70 NOK 1000,30 NOK

Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader*

Betal inntil 24 avdrag av 45,79 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 30%

Milkshakemaskin – 800 ml – 18 000 o/min

Milkshakemaskinen RCMS-STD fra Royal Catering er spesielt utviklet for profesjonell bruk i restauranter, kafeer, barer, klubber, iskiosker og treningsstudioer. Den har en effekt på 60 watt ved en omdreiningshastighet på opptil 18 000 omdreininger per minutt, og den gjør det enkelt å lage milkshaker, fruktige eller milkshakeaktige cocktailer, og til og med næringsrike proteinshaker. På grunn av maskinens fleksibilitet, høye kvalitet og praktiske design er den en nødvendighet for enhver cateringvirksomhet. De to hastighetsinnstillingene gjør at du enkelt og greit kan gjøre om varierte drikker til mer kremete og luftige shaker. I tillegg er maskinen beskyttet mot overoppheting og mot at den slås på utilsiktet.

Oppnå den perfekte teksturen med opptil 18 000 o/min

 

Milkshakemaskinen har en 60 watts motor og kan nå opptil 18 000 omdreininger per minutt på grunn av de to hastighetsnivåene. Dette gir deg større kontroll over prosessen og gjør at drikken blandes raskt og effektivt.

 

Takket være kapasiteten på 800 mlkan beholderen til milkshakemaskinen i tillegg lage flere porsjoner under en blandingsprosess. Selv i hjemmet ditt er denne maskinen ideell, ettersom alle kan velge sine favorittingredienser. Begynn med iskrem og litt melk, og legg til alt fra ananas og kokos til kjeks eller knuste sjokoladeplater. Selv omelett- og pannekakerøre kan tilberedes med denne blenderen.

 

Både utsiden, beholderen og mikseren er laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Dette materialet skiller seg ut hygienisk sett. Det er motstandsdyktig mot matforurensning og blant annet rust, vannflekker, korrosjon og drikkepartikler. Shakene og drikkene forblir dermed upåvirket i smak og lukt. Håndverket av høy kvalitet gjør dessuten at det er enkelt å vedlikeholde og rengjøre maskinen.

 

Milkshakemaskinen har et låsesystemsom gjør det enkelt og greit å montere og fjerne stativet. Dette systemet sikrer også at beholderen er tett og sitter godt fast under blandingsprosessen. I tillegg beskytter systemet mot at maskinen slås på utilsiktet, ettersom blenderen kun kan betjenes når beholderen er ordentlig festet. Hvis beholderen fjernes under drift, slår maskinen seg automatisk av. Blenderen betjenes via den brukervennlige sidemonterte dreieknappen.

 

En overopphetingsbeskyttelse er også installert, og denne slår automatisk av strømforsyningen og maskinen ved overoppheting. Det klassiske og praktiske designet på milkshakemaskinen er heller ikke til å la seg kimse av. Takket være den vertikale formen kan den lett plasseres blant annet utstyr så godt som overalt for å spare plass. De fire gummiføttene sikrer stabiliteten og beskytter mot utilsiktet glidning, noe som effektivt forhindrer riper på arbeidsflaten.

Egenskaper

 • Maskinen er effektiv: 18 000 o/min ved 60 W gjør at drikken blandes raskt
 • To hastighetsnivåer gir bedre kontroll over prosessen
 • Med beholderen på 800 ml kan du lage store mengder drikke
 • Rustfritt stål av høy kvalitet og sikret mot matforurensning – perfekt for cateringvirksomheter
 • Beskyttelse mot at maskinen slås på utilsiktet
 • Overopphetingsbeskyttelse som sikrer en trygg drift

Nøkkelord

Modell
RCMS-STD
Tilstand
B-varer
Spenning/frekvens
230 V/50 Hz
Effekt
60 W
Materiale
Rustfritt stål
Hastighet
12 000–18 000 o/min
Hastighetsnivåer
2
Kapasitet
800 l
Lydnivå
84,1 dB
Dimensjoner (LxBxH)
18 x 18 x 51 cm
Vekt
3,65 kg
Forpakningsstørrelse (LxBxH)
20 x 20,5 x 55,5 cm
Fraktvekt
4 kg

Jeden Tag arbeite ich mit Profiprodukten. Für dieses Video habe ich das Gerät auf Herz und Nieren getestet. Sie können sich ganz genau ansehen, wie dieser Artikel funktioniert und dann entscheiden, welches Modell für Ihr Unternehmen das Beste ist. Ich hoffe, mein Clip und die Tipps helfen dabei, Ihr Geschäft noch erfolgreicher zu machen.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Kan jeg bruke maskinen til å lage pannekakerøre?

Ja, du kan bruke blenderen til å lage drinker, pannekake- eller omelettrøre.

Hva er maksimal kapasitet?

Beholderen kan fylles med opptil 800 ml drikke.

Hva er maksimal kapasitet?

Beholderen kan fylles med opptil 800 ml drikke.

 • Milkshakemaskin RCMS-STD
 • Kopp av rustfritt stål (800 ml)
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.