B-varer

Gjenstand: EX20012319

|

Modell: RCLK-C380GB

B-varer kjøleskap - 380 L - Royal Catering

kr 19 099,00 kr 23 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • romslig – kapasitet på 380 l og fire hyller med bæreevne på 30 kg
  • effektiv – energiklasse B, miljøvennlig kjølevæske R600a og en effekt på 215 W.
  • Profesjonell - digital termostat med justerbart temperaturområde fra 0 - 8 °C
  • robuste – 30 mm høydejusterbare føtter
  • hygienisk – glatte, lettstelte og slitesterke materialer

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant kjøleskap med stor kapasitet

Mange matvarer holder seg ferske og smaker godt hvis de er godt nedkjølt. Kjøleskapet fra Royal Catering er stort nok til å ha nok kjølevarer på lager selv for et stort antall kunder. Det spiller ingen rolle om du vil ha ferske grønnsaker, tilberedte retter og sauser, drinker, supper eller meieriprodukter i kjøleskapet, det frittstående kjøleskapet holder alt pålitelig avkjølt.

Profesjonelt kjøleskap uten fryser fra Royal Catering

Det frittstående kjøleskapet har en kapasitet på 380 l. Det er utstyrt med totalt fire hyller, som hver kan bære 30 kg. Den digitale termostaten holder den valgte kjøletemperaturen nøyaktig, som du kan stille inn til mellom 0 - 8 °C via kontrollpanelet. Som et resultat kan du fritt tilpasse kjølenivået for å passe til den spesifikke maten du oppbevarer.

Kjøleskapet holder seg til energiklasse B og kjøles med kjølemediet R600a, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. I tillegg har dette miljøvennlige kjølemediet ingen negativ innvirkning på ozonlaget eller drivhuseffekten. Med kompressoren på 215 W når det stående kjøleskapet ønsket temperatur raskt. Kompressoren imponerer både med lavt støynivå og lang levetid.

Huset er laget av stål. Materialet har høy motstand og holdbarhet. Den solide døren har doble glass og er enkel å åpne og lukke. De glatte overflatene kan rengjøres uanstrengt og påvirkes ikke for ytre påvirkninger. Det frittstående kjøleskapet er trygt og stabilt takket være føttene som kan justeres på 30 mm.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL