B-varer Kaffetrakter med termokanne i rustfritt stål - 2,2 l - tredobbel beskyttelse
1831,20 NOK

B-varer Kaffetrakter med termokanne i rustfritt stål - 2,2 l - tredobbel beskyttelse

Leverandør: Royal Catering | Artikkelnummer EX20010971 | Modell: RCKM-2.2LP

Statt: 2289,00 NOK Du sparer 457,80 NOK 1831,20 NOK
eller

83,84 NOK /måned

Lær mer

Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader*

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Produkt-highlights

 • Holdbart design i rustfritt stål
 • Kapasitet på 2,2 liter
 • Høy effektivitet - opptil 26,5 l/t
 • Egenskaper som gir tredobbel beskyttelse
 • Inkluderer termokanne med pumpe

Trippel beskyttelse for høyeste sikkerhet

 

Denne kaffetrakteren kommer med en termokanne av høy kvalitet. Kannen er laget av solid rustfritt stål og har et profesjonelt design. Cool-Touch-håndtaket sikrer sikker håndtering. Lokk og pumpe er avtakbare, noe som gjør kannen enkel å rengjøre. Lokket åpnes enkelt med en trykknapp. Den smarte konstruksjonen med doble vegger opprettholder kaffens temperatur perfekt.

Se merVis færre
 

Dette kjøkkenapparatet fungerer med enkle brytere og har tre innebygde sikkerhetsfunksjoner: Den innebygde beskyttelsen mot overoppheting slår øyeblikkelig av enheten når temperaturen er for høy og beskytter både enheten og brukeren mot skader. Indikatoren for beskyttelse mot forkalkning lyser når det er på tide å avkalke maskinen, mens beskyttelsen mot tørrkoking deaktiverer varmeelementet hvis det ikke er nok væske i maskinen.

Se merVis færre

Perfekt for små og mellomstore cateringbedrifter

 

Nyt perfekt kaffe fra første stund til siste kopp, og feir den nasjonale kaffedagen! Den fyldige duften av nybrygget kaffe, den fortryllende lukten og de små øyeblikkene av lykke – ta en kaffepause i dag. Du har fortjent det! Den svært effektive kaffetrakteren har en effekt på 2 000 watt . Denne varmeeffekten sikrer også optimal varmefordeling, slik at den bryggede kaffen forblir aromatisk i lang tid.

Se merVis færre
 

Denne kaffetrakteren har en kapasitet på 2,2 liter, og er ideell for små og mellomstore kjøkken. Denne kapasiteten gjør at du kan servere opptil 22 kopper kaffe på en gang. Kaffetrakteren kan brygge opptil 26,5 liter deilig kaffe per time. På grunn av de kompakte dimensjonene trenger du lite benkplass for å plassere den. Denne maskinen er ikke konstruert for å være koblet direkte til vannforsyning.

Se merVis færre
 

Med håndverk av høy kvalitet og et elegant design, gir designet på denne kaffetrakteren i rustfritt stål maksimal stabilitet og robusthet. Polert rustfritt stål i høy kvalitet sikrer levetiden til enheten, samtidig som den gjør maskinen spesielt enkel å rengjøre og vedlikeholde. Rustfritt stål er et materiale som ikke får smuss, rust og korrosjon, og er det ideelle materialet for matlaging.

Se merVis færre
 

Kaffetrakteren leveres med praktiske tillegg: Den integrerte holderen av plastikk holder kannene perfekt på plass – selv de aller minste. Holderen fungerer også som en sprutsikring, og reduserer dermed sjansene for ulykker. Gummiføtter med antiskli sørger for sikkert fotfeste

Se merVis færre
 

. Filterkurven til kaffetrakteren er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og er dermed mye mer robust og holdbar sammenlignet med kurver av plastikk. Den avtakbare filterkurven og designet av rustfritt stål gjør det enkelt og raskt å rengjøre og vedlikeholde maskinen.

Se merVis færre
 

Denne kaffetrakteren i rustfritt stål har 3-års garanti. Med vår autoriserte kundeservice for alle EU-land , er vi er alltid tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål om dette produktet. Kontakt oss i dag!

Se merVis færre

Egenskaper

 • Tredobbel beskyttelse mot overoppheting, kalk og tørrkoking
 • Trakter effektivt opptil 26,5 liter per time
 • Perfekt kaffe – fra første til siste kopp
 • Robust design i rustfritt stål, designet i Tyskland
 • Autorisert service over hele EU og 3-års garanti
 • Inkluderer termokanne med pumpe

Rabatt: 20%

Kaffetrakter med termokanne i rustfritt stål - 2,2 l - tredobbel beskyttelse

RCKM-2.2LP er en kaffetrakter med termokanne i rustfritt stål fra Royal Catering, som raskt lar deg trakte 2,2 liter fersk kaffe (opptil 22 kopper) i bare én trakting! Den profesjonelle kaffetrakteren holder den varme drikken på en optimal temperatur og leverer konstant høy kvalitet. Det perfekte tilbehøret til matlagingsutstyr på hoteller, kantiner, restauranter, kontorer og på alle former for tilstelninger.

Modell
RCKM-2.2LP
Artikkelnummer
10010971
Tilstand
B-varer
Materiale
Rustfritt stål, plastikk
Spenning/frekvens
230 V / 50 Hz
Effekt
2 000 W
Volum
2,2 l
Kapasitet, kanne
2,2 l
Bryggetid
5–6 min
Effekt
26,5 l/t
Cool-Touch-håndtak
Ja
Beskyttelse mot overoppheting
Ja
Beskyttelse mot forkalkning
Ja
Beskyttelse mot tørrkoking
Ja
Tilbehør
Termokanne
Lengde, strømkabel
1,55 m
Dimensjoner (LxBxH)
40 x 21,5 x 52 cm
Vekt
7,5 kg
Dimensjoner, frakt (LxBxH)
44 x 25 x 57 cm
Fraktvekt
9,4 kg
Leveranseomfang
 • Kaffetrakter med termokanne i rustfritt stål – RCKM-2.2LP
 • Termokanne med pumpe
 • Bruksanvisning

Jeg arbeider med profesjonelle produkter hver dag. For denne videoen sørget jeg for å teste enheten grundig. Du kan ta en nærmere titt på hvordan dette produktet fungerer, og deretter bestemme hvilken modell som passer best for din bedrift. Jeg håper at videoen og tipsene mine vil bidra til å gjøre din bedrift enda mer vellykket.

Kjøkkensjef ved prestisjefylte restauranter i Sydney og Warszawa. En profesjonell og erfaren gastronom.

Jeg er usikker på om jeg vil klare å bruke kaffetrakteren riktig.

Ikke bekymre deg, maskinen er svært enkel å bruke og hele prosessen er automatisk. Kaffetrakteren kan brukes med bare to knapper. All nødvendig informasjon finner du i brukerveiledningen som følger med.

Hva skjer hvis kaffetrakteren går i stykker?

Vi tilbyr våre kunder 3-års garanti og autorisert service i hele EU. Ikke nøl med å ta kontakt!

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.