B-varer

Gjenstand: EX20012325

|

Modell: RCFZ-180G

B-varer Fryseboks - 180 L - Royal Catering - glassdører

kr 12 799,00 kr 15 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Romslig - god plass til dypfryst mat eller is takket være volum på 180 L
  • Tydelig arrangert - godt organisert takket være to store skillekurver og skyvedører i glass
  • Holdbar - hus av Stål og interiør av Aluminium 
  • Effektivt - R290 sikrer pålitelig temperaturer fra -30 - 5 °C
  • Mobil - fire hjul med bremser for enkel transport og posisjonering av fryseren

PRODUKTBESKRIVELSE

Mer lagringsplass for frosne matvarer i fryseren fra Royal Catering

Fryseren RCFZ-180G fra Royal Catering tilbyr en moderne løsning for å fryse ned mat, samtidig som å presentere den for kundene dine. Denne fryseren er utstyrt med termostat, innvendige lys og skyvedører. Fryseren er perfekt innen næringsmiddelindustrien, gatekjøkken, snackbarer, hotellkjøkken eller cateringtjenester. Du kan også holde isbiter eller forfriskende iskrem om sommeren i den velorganiserte fryseren.

Fryseboks med innsyn!

Den høye kapasiteten på opptil 180 L gjør at fryseren har god plass til oppbevaring av frosne matvarer eller måltider. Glassdørene og de energibesparende LED lysene som er innebygd i fryseren gjør at du ser alt innholdet, slik at du kan holde oversikt over alle dine frosne varer.

Dypfryseren avkjøles ved hjelp R290, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. Den innebygde kompressoren fungerer med 180 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan tilpasses forskjellige matvarer fra -30 - 5 °C. Temperaturen styres av termostaten, noe som garanterer spesielt lavt energiforbruk.

For en bedre oversikt over varene er fryseren utstyrt med seks praktiske skillekurver. Dette lar deg lagre mindre varer trygt og tilgjengelig. Avhengig av dine behov kan du enten sette inn eller fjerne kurvene fra fryseren. I tillegg er de veldig enkle å rengjøre.

Huset av Stål og innsiden av Aluminium gjør denne kommersielle fryseren svært stabil og holdbar. Aluminium er det ideelle materialet for bruk ved lave temperaturer takket være de utmerkede kuldeholdende egenskapene. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre, og den hvitmalte overflaten gir alltid et profesjonelt utseende. De seks hjulene er utstyrt med bremser.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL