B-varer

Gjenstand: EX20012184

|

Modell: RCPM-7,1D

B-varer Eltemaskin - 7 L - Royal Catering

kr 7 299,00 kr 9 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - blander og elter opptil 4 kg mel til pizza, brød, kaker, pasta osv.
  • Effektiv - 650 W, tre-trinns motor elter all type deig
  • Brukervennlig - enkel å bruke takket være på/av -bryteren og et ergonomisk håndtak
  • Trygg - sikkerhetslokk for påfylling av ingredienser under drift
  • Høy kvalitet - robust konstruksjon i rustfritt stål og aluminium som knapt krever vedlikehold

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig eltemaskin fra Royal Catering

Eltemaskinen RCPM-7,1D fra Royal Catering passer perfekt for pizzeria, bakeri, kantiner og restauranter. Eltemaskinen er et uunnværlig verktøy for grundig blanding og elting av deig til pizza, brød, pasta, dumplings og andre matvarer. Fremskynd arbeidsflytene i din bedrift og spar verdifull tid med denne eltemaskinen.

Pizza, pasta og mer med eltemaskinen fra Royal Catering sitt utstyr for kjøkken

Med den allsidige eltemaskinen er hard og tidkrevende blanding og elting av store mengder deig noe som hører fortiden til. Det er også mye mer hygienisk enn å gjøre det med hendene med stor fysisk anstrengelse. Den sikre operasjonen lar deg produsere velsmakende pizzaer som på et samlebånd, selv i den hektiske lunsjtiden.

Senk bollen på 250 mm i diameter ved å trykke på spaken på siden. Du kan deretter helle ingrediensene i den 7 L store bollen. Eltemaskinen kan bearbeide opptil 7,5 kg mel per syklus. Røreprosessen startes deretter med et enkelt trykk på en knapp. På grunn av den tre-trinns motoren med 650 W og opptil 230 - 580 omdreininger i minuttet klarer eltemaskinen å elte ingredienser i alle hardhetsgrader, fra pisket krem til brøddeig.

Det praktiske sikkerhetslokket lar deg legge til flere ingredienser under blandingsprosessen uten å måtte slå av eltemaskinen. Så snart deigen er klar kan du slå av maskinen med et enkelt tastetrykk. Etter at du har fjernet deigen. Materialene er holdbare og rustfrie stålkomponentene av høy kvalitet er veldig enkle å rengjøre, det samme er enhetens hus av aluminium.

TEKNISKE DETALJER