B-varer

Gjenstand: EX20012234

|

Modell: RCPM-7L-PRO

B-varer Eltemaskin - 350 W - Royal Catering

kr 3 599,00 kr 4 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig – kjøkkenmaskin for kraftig elting, blanding og pisking – inkludert tilbehør
  • Effektiv – høy kapasitet takket være 7-liters blandebolle
  • Kraftig – 350 W for perfekte resultater med enkel betjening
  • Profesjonell – 0–800 o/min og 3 styrkenivåer for å oppnå ideell konsistens
  • Hygienisk – enkel å rengjøre med elementer som lett tas av

PRODUKTBESKRIVELSE

En eltemaskin for tunge deiger og lette godbiter

Den kompakte kjøkkenmaskinen RCPM-7L-PRO fra Royal Catering er et særdeles kraftig og robust, multifunksjonelt mirakel. Apparatet er egnet til blanding, pisking og elting av en rekke ingredienser. Med tilbehør for visping, elting og røring kan apparatet håndtere tung pasta- eller surdeig så vel som luftige blandinger slik som lette desserter, eggehviter eller pisket krem.

Elteapparatet kombinerer et utvalg av praktiske funksjoner i ett apparat: Det kan brukes til elting, blanding, eller pisking av forskjellige ingredienser. Uansett hva slags rett du vil tilberede sørger dette multifunksjonelle mirakelet for rask og nøyaktig tilberedning, samt en ren arbeidsflate, i både bakerier og pizzeriaer, hoteller, eller storkjøkken!

Takket være 350 W-motoren med sju hastigheter og tre styrkenivåer er denne kjøkkenmaskinen en liten kraftkar som kan håndtere selv de vanskeligste ingredienser – og opptil 3 kilo mel uten problemer. Arbeidshastigheten på 0–800 o/min tar seg av det. Takket være den kraftige bevegelsen vil alle ingredienser pålitelig dyttes mot midten av 7-litersbollen, slik at ingenting fester seg til kanten og en ensartet masse skapes.

Med sin solide konstruksjon og uknuselige materialer av høy kvalitet er dette multitalentet særdeles holdbart, og egnet for lange bruksperioder. Bollen, vispen, og røre- og deigkrokene er laget av rustfritt stål, mens huset er laget av robust plast. Kjøkkenmaskinen er også utrolig enkel å rengjøre. Den intuitive opplåsningsmekanismen sørger for at beholderen og tilbehøret lett kan tas av for rengjøring eller for å byttes ut.

Eltemaskinen er også svært enkel å håndtere for andre aktiviteter. Hastigheten kan velges individuelt for hver enkelt oppskrift, og maskinen kan startes og stoppes ved hjelp av en knapp. En ekstra åpning i lokket gir deg en enkel og renslig måte å legge til flere ingredienser på. Med sitt store utvalg av tilbehør tar denne kjøkkenmaskinen på seg enhver utfordring. I tillegg til den meget generøse bollen, følger det også med elte- og rørekroker samt en visp i pakken.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL