B-varer

Gjenstand: EX20012632

|

Modell: RCWM-1200-R2

B-varer Boblevaffeljern - rund - 1 stor vaffel - 1200 W - Royal Catering

kr 3 599,00 kr 4 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Profesjonell – for å gjøre de populære boblevaflene ideelle for restaurant, snackbar, kafé eller julemarked
  • Rask – takket være en effekt på 1200 W
  • Enkel – helautomatisk termostat i temperaturområdet 0 - 200°C og timer i tidsområdet 0 - 5 min.
  • Trygg – isolert håndtak og sklisikre gummiføtter for bekymringsfri bruk
  • Slitesterk – takket være utskiftbare bakeplater laget av aluminium og teflon.

PRODUKTBESKRIVELSE

Uimotståelig: Varme boblevafler fra vaffeljernet

Friske og sprø boblevafler laget raskt og enkelt! Med det runde vaffeljernet fra Royal Catering kan du bringe duften av nystekte vafler direkte inn i din kafé eller restaurant og trollbinde gjestene dine med sprø og gyllenbrune vafler. Enten i den søte varianten med sjokolade og bær eller velsmakende med friske urter og skinke - med bakeapparatet kan du servere delikate og varierte vaffelvarianter med en diameter på Ø 170 mm på et blunk. Finn alt du trenger av mobilt serveringsutstyr for hverdagen og utover hos Royal Catering!

Lag deilige vafler raskt, enkelt og profesjonelt!

Still inn ønsket temperatur ved hjelp av den automatiske termostaten til den profesjonelle vaffelmaskinen; det integrerte automatiske systemet tar seg av resten. Avhengig av ønsket bruningsgrad, velg en temperatur fra 0 - 200 °C. Du kan stille inn steketiden på vaffelmaskinen med timerfunksjonen mellom 0 - 5 min. Dette gir deg optimal kontroll over tilberedningstiden for vaflene dine. 

Den høye effekten på 1200 W muliggjør rask og effektiv tilberedning av en stor 25 mm tykk vaffel per bruk. Strukturen til vaffelmaskinen fremmaner det typiske mønsteret av boblevafler på røren. 

Huset til vaffeljernet er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og imponerer med sitt feilfrie utseende og høye motstand. De to stekeplatene er laget av aluminium med teflonbelegg. På denne måten går de varme vaflene lett av og produksjon og rengjøring er en lek! Og hvis utallige bruksområder etterlater merker på belegget, er det bare å bytte ut varmeplatene. Under bestillingsnummer 10012630 finner du den matchende reservedelen i vår butikk!

TEKNISKE DETALJER