(2) Anmeldelser

Gjenstand: EX10011353

|

Modell: RCAT-90/60-NW

Arbeidsbenk i rustfritt stål - 90 x 60 cm - 210 kg bæreevne

kr 2 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Høy bæreevne på 210 kg med en arbeidsflate på 90 x 60 cm
  • Sikker - avrundede kanter
  • To nivåer gir større arbeidsflate
  • Førsteklasses rustfritt stål - hygienisk, lang holdbarhet og enkel å rengjøre
  • Optimal stabilitet med mulighet for å justere høyde på bordben

PRODUKTBESKRIVELSE

Robust arbeidsbenk i rustfritt stål fra Royal Catering imponerer med sin utmerket kvalitet

Hva skal du med den nyeste teknologien om det ikke er nok plass til å forberede mat eller lagre kjøkkenutstyr både på hygienisk og riktig vis? Kjøkkeninnredning i rustfritt stål er grunnlaget for hygienisk og trygg matlaging. Arbeidsbenkene fra Royal Catering er et must for ethvert profesjonelt kjøkken. Arbeidsbenken RCAT-90/60-NW er spesielt designet for en høy standard på steder som produserer mat profesjonelt. Benken har i tillegg lagringsplass til andre artikler.

Ulike bruksområder - arbeidsbenken i rustfritt stål er ideell for matlaging med strenge hygienekrav i komersielle kjøkken, kantiner, bakerier, skoler eller sykehus

Arbeidsbenken i rustfritt stål er 90 x 60 cm, noe som gir god plass til å forberede mat. Når du jobber med matlaging, ingredienser og kjøkkenapparater kan det være nyttig å ha en større arbeidsflate. Under arbeidsflaten er det en ekstra hylle for lagringsplass, som gjør arbeidet mer organisert.

Det er mulig å justere høyden med 2 cm på bordbenene, og arbeidsbenken i rustfritt stål er veldig stabil på ujevne overflater. De solide benene sørger for stabilitet og øker maksimal bæreevne på opp til 210 kg. Den øvre arbeidsflaten har et vanntett belegg.

Kantene i front på arbeidsbenken er avrundet, ulikt andre lignende produkter på markedet. Det polerte, rustfrie stålet holder seg godt over lang levetid. Det er også motstandsdyktig mot skader (for eksempel rift). Materialet er enkelt å rengjøre og lever dermed opp til høye krav for matlaging av alle slag.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 2 anmeldelser

01.06.2023

Bordet er super godt til at have en gas grill stående på. Det er hygiejnisk og stabilt Og det ser flot ud i haven

01.06.2023

Tutto perfetto.