Oppdag vårt brede utvalg av produkter
Fler kategorier

1 - 24 von 37 produkter

Dette søkefilteret ga ingen resultater.
1 von 2

Isolasjons- og Styroporkniv for ditt byggefirma

ProBauteam er et tradisjonelt tysk firma, som er innovative eksperter på isolasjons- og isoporkniver. Produktene skiller seg ut gjennom sin store kuttpresisjon, utpregede robushet og enkle bruk. Takket være disse egenskapene, samt de uslåelige prisene, er disse verktøyene interessante for alle håndverkere som arbeider innenfor byggebransjen.

Enkelt å få det perfekte og stabile snittet.

En isolerings- eller styroporkniv med varmetråd burde benyttes når man ønsker å skjære tauverk, byggematerialer eller styropor på en effektiv måte. ProBauteam tilbyr det rette verktøyet for alle bruksområder: i tillegg til stasjonære varmetråder, slik som Easycutter, inkluderer serien forskjellige mobile verktøy, slik som Styrocutter. I tillegg kan man få spesielle kniver og tilbehør til verktøyene.

Styroporkniven Styrocutter er ideell å bruke når du ønsker å utføre presist detaljarbeid. Det lette knivverktøyet kompletterer de store maskiner. Det slanke designet gjør produktene enkle å bruke når du har begrense med plass. Tilbehøret som selges til produktene, kan utvide anvendelsesområdet deres. En radiuskniv kan for eksempel brukes til å kutte nøyaktige åpninger for plassering av montasjesylindre i isolerte fasader. Gjennom en stikkontaktkniv eller halvsirkelformede og firkantede kniver blir det enklere å kutte plass til kabler eller passasjer til rør i stive skumplater. Ved å ta i bruk disse verktøyene kan man gjennomføre flere ulike oppgaver med høy presisjon på byggeplassen.

Kvalitet og innovasjon for din suksess

ProBauteam fremmer innovative løsninger med høy kvalitet for den moderne byggebransjen. Alle produktene er produsert i internasjonale produksjonsanlegg som yter høy kvalitet på det europeiske markedet. Produktene har en fremragende standard og blir laget i en kontrollert produksjon. Dette vises også gjennom produktenes nøyaktighet og lange levetid.