B-varer

Gjenstand: EX20430011

|

Modell: POTIS EH

B-varer Kebabgrill - 3000 W - opptil 7 kg kjøtt

kr 7 499,00 kr 9 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Pålitelig - jevn steking på alle sider takket være rotasjon
  • Kraftig - 3000 W kebabgrill designet for langvarig bruk i næringsmiddelindustrien
  • Profesjonell - jevn varmefordeling gjennom spydrotasjon, noe som gir gode matlagings- og grillresultater
  • Hygienisk - det uttrekkbare dryppbrettet gjør det enkelt å kvitte seg med fettet
  • Hygienisk - lite å vedlikeholde, smaknøytralt materiale som oppfyller hygieniske retningslinjer

PRODUKTBESKRIVELSE

Elektrisk kebabgrill for kommersiell bruk

Den elektriske kebabgrillen POTIS EH fra Potis gir optimale grillresultater for kebab, gyros og shawarma. Spydet roterer jevnt under tilberedningen og grillmaten blir alltid jevnt stekt på alle sider. Den kraftige kebabgrillen er beregnet for bruk i gatekjøkken, bistroer og restauranter.

Takket være det kraftige varmeelementet fungerer kebabgrillen med 3000 W og garanterer dermed rask oppvarming. I tillegg kan en bryter brukes til å angi hvor mange varmeelementer som skal fungere med hvilken intensitet. En kan selv velge hvilken vei kebabgrillen skal rotere, med eller mot klokken. Denne funksjonen gjør det mulig for både høyre- og venstrehendte brukere å skjære kjøttet komfortabelt. Grillintensiteten kan også justeres ved hjelp av spydet, slik at kebabgrillen alltid gir perfekte resultater.

Når dryppbrettet er satt inn måler basen til kebabgrillen 330 x 420 mm. Dette gir deg rikelig med grilloverflate for spyd med en maksimal kjøtthøyde på 250 mm. Den robuste konstruksjonen kan enkelt bære kjøttspyd som veier opptil maks. 7 kg. Dette er perfekt for langvarig bruk i gatekjøkken og bistroer med høy trafikk av gjester.

Huset er laget av hygieniske og helsesikre Rustfritt stål og oppfyller de høye hygieniske kravene til næringsmiddelindustrien. Det korrosjonsbestandige materialet gir kebabgrillen et moderne design og muliggjør rask og enkel rengjøring. Grillen imponerer også med sin lange levetid.

TEKNISKE DETALJER