Kne – Anatomisk modell

Artikkelnummer EX10040246 / Modell: PHY-KJ-1

Kne – Anatomisk modell

  • Artikkelnummer EX10040246
  • Modell: PHY-KJ-1
  • I produktserien siden: 2018
 
 
 
855,00 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 39,15 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

Highlights

  • Kne - anatomisk modell i full størrelse (1:1)
  • Uunnværlig ved ethvert ortopedisk inngrep
  • Eksakt kopi av menneskekneet
  • Veldig detaljert, forhåndsmontert 3D-modell
  • Egnet for anatomiske studier

Keyfacts

Kne – Anatomisk modell

Den virkelighetsnære anatomiske knemodellen PHY-KJ-1 fra Physa har alt du kan ønske deg i en tredimensjonal kopi av menneskets kneledd-struktur: Alle bena i knesystemet er presist og anatomisk formet, og rundt dem finner du fleksible representasjoner av de viktigste leddbåndene. Denne modellen er perfekt for visualisering og trening på legekontorer, sykehus, skoler og universiteter.

Det menneskelige kneet med alle funksjoner

 

Den anatomiske modellen av kneleddet med 1:1 skala tilsvarer den faktiske størrelsen av det menneskelige kneet. Både bein og leddbånd er realistisk detaljerte. Du kan enkelt undersøke både femur og tibia med denne modellen, samt patella og andre leddbånd som er utformet for å være spesielt fleksible. Den livaktige skalaen lar deg tydelig illustrere viktige forbindelser og funksjoner i det menneskelige kneleddet.

 

Denne funksjonelle anatomiske modellen av kneleddet er nesten uunnværlig i ortopediske praksiser, og fungerer som et perfekt hjelpemiddel til studier. Du kan forklare viktige funksjoner, samt problemer og sykdommer, til både pasienter og studenter ved hjelp av denne livaktige 3D-modellen. Den livaktige visualiseringen fremmer forståelse og læringsprosessen, i tillegg til å muliggjøre nøyaktige analyser av kneets funksjoner.

 

Modellen er en svært detaljert 3D-kopi av det menneskelige kneet. Hele knestrukturen er synlig med alle detaljer, inkludert de livaktige og fleksible leddbåndene.

 

Ingen montering er nødvendig for knemodellen. Modellen kommer i full størrelse og leveres ferdig montert. Alle de individuelle delene, bein og leddbånd, er plassert på riktig sted i forhold til hverandre. Dette betyr at knemodellen er klar for bruk umiddelbart Hvor enn du måtte trenge den, og sparer deg for verdifull tid.

 

Den spesielt holdbare utførelsen av den tredimensjonale knemodellen understreker kvaliteten på dette designet. Modellen er montert på en stødig base som gir ekstra stabilitet. I tillegg er alle skruene laget av høykvalitets rustfritt stål. En tredimensjonal anatomisk modell av kneleddet i høyeste kvalitet.

Modell
PHY-KJ-1
Artikkelnummer
10040246
Tilstand
Ny
Materiale
Plastikk
Størrelse
Full størrelse (1:1)
Farge
Beinfarget
Dimensjoner (LxBxH)
11 x 11 x 30,5 cm
Vekt
0,54 kg
Fraktdimensjoner (LxBxH)
{28 x 13 x 13 cm
Fraktvekt
0,6 kg

Er kneleddet vanskelig å sette sammen?

Kneleddsmodellen leveres ferdig montert, så du trenger ikke å montere noe selv. Spar verdifull tid med denne modellen!

Hvordan bør jeg rengjøre denne anatomiske modellen av et kne?

For å rengjøre kneledd-modellen, trenger du bare å tørke av den med en fuktig klut eller svamp tilsatt litt rengjøringsmiddel.

  • Kne – Anatomisk modell PHY-KJ-1

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.