B-varer

Gjenstand: EX20040507

|

Modell: PHY-204HD

B-varer Veggmontert hårføner - 1,200 W - automatisk start

kr 619,00 kr 769,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Kompakt – liten og lett vegghengt hårføner i attraktivt design
  • Kraftig – kraftig motor med 1,200 W for lufthastighet på opptil 10 m/s
  • Justerbar – to hastigheter med maks. 100 °C lufttemperatur
  • Slitesterk – veggbraketten og dekselet til hårføneren er laget av robust plast (ABS)
  • Praktisk – det varme starter automatisk når hårføneren tas ut av holderen

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant vegghengt hårføner med to effektnivåer

Den veggmonterte hårføneren fra det hygieniske utstyret fra physa ble designet for kommersiell bruk på hoteller, bassengkomplekser eller svømmebassenger. Hårføneren kan brukes på alle offentlige steder der det ønskes en stasjonær enhet for rask og ukomplisert hårtørking av besøkende eller beboere.

Praktisk og slitesterkt hotellutstyr fra physa

Den veggmonterte hårføneren fungerer helt automatisk: I motsetning til mange sammenlignbare enheter, må ingen av/på-knapp trykkes på denne tørketrommelen. Så snart du fjerner hårfønerhodet fra opphenget, starter tilførselen av varmluft slik at du kan bruke hotellets hårføner direkte. Etter bruk kan viften trygt festes til opphenget og enheten slår seg av automatisk.

Den kraftige 1,200 W-motoren varmer den utstrømmende luften i to valgbare nivåer opp til 100 °C. En komfortabel lufthastighet på 10 m/s oppnås. Denne lufttemperaturen og hastigheten er ideell for å tørke håret uten å skade eller floke det. Den 0,9 m lange spiralkabelen sikrer tilstrekkelig bevegelsesfrihet, mens et rutenett beskytter enheten og håret mot skade.

Hårføneren kan festes på hvilken som helst vegg med noen få enkle grep slik at den alltid har en fast plass og til og med kan brukes i mindre rom. Holderen og dekselet til hårføneren er laget av spesiell ABS-plast for å gi den veggmonterte hårføneren høy motstand mot ytre påvirkninger.

TEKNISKE DETALJER