B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20040403

|

Modell: PHY-24NM-5

B-varer Nakkemassasje-pute

kr 799,00 kr 989,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • avslappende - avlaster stress og nakke- og skulderspenning
  • effektiv - åtte massasjehoder for en beroligende massasje
  • beroligende - varmefunksjonen øker den avslappende effekten
  • behagelig - optimal passform og behagelig vekt
  • mobil - ideell for reiser, inkludert biladapter

PRODUKTBESKRIVELSE

Massasjeapparat for avslapning hjemme og på farten

Ensidige aktiviteter, som å jobbe på en datamaskin eller lange bilreiser gjør ofte nakken spent. Med nakkamassasje-puten PHY-24NM-5 fra physa får du slutt på muskelspenningene. Det fremmer generelt helse og tilbyr velvære nøyaktig når du vil og trenger det mest.

Dyp avslapning med nakkemassasje fra physa

Den beige nakkemassasjeapparatet lindrer ikke bare spenningen, men har også en beroligende og stressreduserende effekt. Du kan bruke nakke- og skuldermassasje for å øke generell velvære i nakke- og skulderområdet eller spesifikt motvirke spenninger. 

Du kan aktivere de åtte massasjehodene som løsner musklene jevnt med  behagelige rotasjonsbevegelser. Avhengig av dine behov, kan du endre rotasjonsretningen ved å trykke på en knapp for en enda mer balansert massasje. Alle muskler i nakke- og skulderområdet løsnes forsiktig til spenningen frigjøres.

Varmefunksjonen kan aktiveres med en annen knapp. Varmen hjelper til med å løsne musklene effektivt. Den ekstra energiforsyningen øker det generelle velvære med den omfattende avslappende effekten av massasjen. Len deg tilbake og slapp av med dette massasjeapparatet.

Det kompakte og praktiske designet gjør at massasjeputen er ideell for å ha på kontoret eller under reiser. Alt du trenger å gjøre er å legge den rundt nakken eller på skulderen. Adapteren for strømtilkoblingen i bilen er spesielt praktisk. Du kan enkelt bruke nakkestøtten til avslapning under en kort hvile. Om nødvendig kan det lettstelt materialet rengjøres.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL