B-varer

Gjenstand: EX20040411

|

Modell: PHY-6ML-1

B-varer Forstørrelsesglass med lys - 5 dpt - 820 lm - 10 W - inkl. fot

kr 1 599,00 kr 1 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Sterkt lys - 820 lumen og 60 LED-lys med en effekt på 10 W
  • Meget synlig - 5 dioptrer for optimal belysning
  • Brukervennlig - lyser opp med det samme etter at lampen er tent
  • Justerbar - takket være armen på 40 + 40 cm
  • Lang levetid og førsteklasses materialvalg - LED med levetid på 25.000 timer

PRODUKTBESKRIVELSE

Lupelampe med lys

Enten i verksteder, kosmetiske salonger, legekontor, tatoveringssalonger eller gullsmed. Forstørrelseslampen PHY-6ML-1 fra physa gjør at du kan se alt og holde det godt opplyst. Du kan også bruke den mobile og høydejusterbare LED-lampen i privat sektor for grundig håndverk, lesing eller frimerkesamlinger.

Lupelampe av høy kvalitet fra physa sitt kosmetiske utvalg

Det ringformede arrangementet av de 60 LED-lampene rundt lupen muliggjør god belysning med 820 lumen. Bruken av LED-lys med en effekt på 10 W er energibesparende, langvarig og effektivt med sine 25000 driftstimer. I tillegg er LED-lysene umiddelbart klare for bruk etter at du har slått på og får alle farger til å være pålitelige. Det hvite lyset er skånsomt for øynene dine selv under lengre prosjekter. Lupelampen med sin brytningsevne på 5 dpt er også veldig vennlig for øynene takket være sin generøse diameter på 127 millimeter.

Takket være den 30 cm+ 30 cm lange leddarmen kan du plassere den høydejusterbare forstørrelseslampen slik du vil. Juster lampen etter behov uten å måtte låse leddarmen. Under arbeid er det nok å justere forstørrelseslampen med bare en hånd, noe som ikke skaper problemer under arbeid. Det er et deksel som beskytter linsen mot støv og urenheter, slik at lampen er klar til neste gang den skal være i bruk.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL