B-varer

Gjenstand: EX20040374

|

Modell: PHY-KB-01

B-varer Automatisk såpedispenser - 1 L - veggmontert - låsbar - hvit

kr 739,00 kr 919,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Hygienisk - automatisk såpedispenser med sensor som virker uten berøring
  • Stor - rommer 1 L såpe som gjør at den sjelden trenger og fylles
  • Lavt vedlikehold - lett å rengjøre takket være glatte flater
  • Praktisk - et lite vindu viser såpestanden til enhver tid
  • Robust - ABS-plast som er resistent mot ytre påvirkninger
  • Sikker - dispenseren kan låses

PRODUKTBESKRIVELSE

Veggmontert såpedispenser for ytterligere hygiene

Den automatiske såpedispenseren PHY-KB-01 fra physa er designet for store mengder av desinfeksjonsmiddel, flytende såpe, sjampo, dusjsåpe eller oppvaskmiddel som gjør det perfekt for bruk innen horeca. Såpedispenseren med sensor er også svært pålitelig innen hygiene på baderom, toalett, kjøkken i restauranter, kontor eller i private husholdninger. Støtt et renere miljø: kjøp den veggmonterte såpedispenseren og kjøp såpe i store mengder for å redusere emballasje.

Såpedispenser med sensor fra physa

Den automatiske såpepumpen rommer totalt 1 L såpe og trenger dermed ikke å fylles så ofte. Den integrerte sensoren sørger for at det kommer ut en ideell mengde med såpe uten at du trenger å berøre enheten. Berøringsfri bruk av såpedispenseren minimerer spredningen av bakterier som gjør at den ikke trenger og rengjøres så ofte. Dispenseren fungerer med fire AA batterier (ikke inkludert) som ikke trenger å byttes så ofte takket være det lave energiforbruket.

Det lille vinduet gjør at du hele tiden kan se hvor mye såpe det er igjen i dispenseren. Dermed har du full oversikt hele tiden. Den store åpningen gjør at såpedispenseren er lett å fylle med såpe. Huset er robust og garanterer lang produktlevetid. Utover dette har dispenseren er låsemekanisme som beskytter dispenseren mot uautorisert tilgang.

Den automatiske såpedispenseren er enkel å montere på veggen. Leveringen inkluderer alt du trenger for montering og en praktisk bruksanvisning. Enheten er svært brukervennlig når det kommer til montering, bruk og vedlikehold.

Den automatiske såpedispenseren er enkel å montere på veggen. Leveringen inkluderer alt du trenger for montering og en praktisk bruksanvisning. Enheten er svært brukervennlig når det kommer til montering, bruk og vedlikehold.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL