B-varer

Gjenstand: EX20040392

|

Modell: PHYSA MUNICH BLACK

B-varer Arbeidsstol med hjul - mm - 150 kg - Sort

kr 2 599,00 kr 3 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Komfortabel - jobb ergonomisk takket være støtte for korsryggen
  • Mobil - fot med 5 gummihjul som kan dreies 360°
  • Brukervennlig - juster setet på en høyde mellom 48 og 62 cm med gassfjæren
  • Stilig - takket være unikt design som er tidløst
  • Holdbar - maksimal vekt opp til 150 kg

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant arbeidsstol med hjul PHYSA MUNICH BLACK

Det er mange yrker der en trenger å sitte mye under utføring av arbeid. Arbeidsstolen PHYSA MUNICH BLACK fra physa passer for skjønnhetssalonger, frisørsalonger og legekontor. Den gode utføringen og unike designet, de praktiske detaljene og helning på ryggstøtten sikrer en sunn sittestilling og god holdning.

Mobil og komfortabel stol med ryggstøtte for skjønnhetssalonger

Setet kan justeres til 8° og har mål på 46 x 43,2 cm. Stolen er laget av materialer av høy kvalitet som lever opp til en høy standard. Fyllet av skumgummi er mykt og opprettholder sin fasong som gjør at stolen kan brukes i flere timer. Ryggstøtten med polstring er utstyrt med korsryggstøtte og forbedrer sitteopplevelsen ytterligere.

Avhengig av kunde, pasient eller arbeidssted kan høyden på setet justeres på mellom 48 til 62 cm. Gasstrykkfjæren gjør at du kan justere setet raskt og brukervennlig. Dette gjør at sittestillingen har ytterligere komfort.

Materialene er lett å rengjøre. Trekket på setet og ryggstøtten er støv- og vannavvisende. Dette gjør at du kan jobbe med ulike væsker eller substanser uten å bekymre deg for at stolen blir ødelagt. Stolen med ryggstøtte er svært allsidig takke være hjul som beveger seg stillegående. Dette sikrer høy utførelse og ytterligere brukervennlighet.

Stolen med hjul er svært stabil og har en bæreevne på 150 kg. The stylish design and black colour lends the work stool a timeless elegance which blends seamlessly into any surroundings.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL