På salg

Gjenstand: EX10061198

|

Modell: MSW-DWS-750

Veggsliper - 750 W - 2,100 o/min - teleskopstang - lengde 1,8 m

kr 2 299,00 kr 2 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig - 750 W elektrisk motor for intensiv sliping av vegger og tak
  • Presis - 7 hastighetstrinn fra 1,000 - 2,100 rpm
  • Fleksibel teleskopstang - kan stilles inn fra 1,44 til 1,80 m, hodet kan helles opp til 135° forover og 30° til høyre eller venstre
  • Effektiv - slipeskive med en diameter på 225 mm
  • Renslig - tilkobling til støvsuger for rent arbeid
  • Trygg - håndtak med sklisikker gummi

PRODUKTBESKRIVELSE

Jobb effektivt i et rent arbeidsmiljø med veggsliper fra MSW

Både for den ambisøse handymannen eller til den profesjonelle arbeideren. Denne veggsliperen MSW-DWS750 fra MSW sitt brede sortiment av vegg- og takslipere er det perfekte redskapet for å klargjøre vegger før maling eller lakkering. Det støvreduserende redskapet er ideelt for renovering og ombygging.

Hurtig klargjøring av vegger og tak på kort tid

Den bærbare slipemaskinen skiller seg ut med sin lette og kraftige 750 W elektriske motor. Du kan justere hastigheten på mellom 1,000 og 2,100 o/min ved å bruke kontrollknappen. Den elektriske slipemaskinen har en telskopstang som oppnår en samlet lengde på 1,8 m. som er ideelt for å jobbe i høyden. Fra grove ujevnheter til finpuss håndterer den elektriske slipemaskinen alle arbeidstrinnene for å klargjøre vegger og tak før maling.

Den store 225 mm. slipeskiven er effektiv. Maskinen kan også kobles til en støvsuger. Støvet suges inn gjennom hullene i slipeplaten og direkte til støvsugeren for å beskytte deg for unødig luftforurensning samtidig som at den holder arbeidsplassen din ren. Den 4,20 meter lange strømkabelen sikrer ekstra fleksibilitet under arbeid. Den praktiske låsefunksjonen betyr at du ikke trenger å holde hovedbryteren nede hele tiden for å jobbe med slipemaskinen i kontinuerlig drift. Det ergonomiske håndtakets sklisikre gummibelegg sørger for sikker betjening og lar deg også utføre slipearbeid til og med over hodet.

Ulike slipeskiver er selvsagt inkludert i leveransen, slik at du kan komme i gang umiddelbart etter å ha mottatt den profesjonelle slipemaskinen MSW-DWS-750L fra MSW. Bli overbevist med denne slipemaskinen fra MSW.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL