Gjenstand: EX10062214

|

Modell: MSW-AIRC18S

Pneumatisk spikerpistol - med stift - for spiker: 15 / 25 / 32 / 40 / 50 mm - for stifter: {{staples_length}} mm

kr 879,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • profesjonell - gjennom justerbar dybdeføring og et magasin på opptil {{nail_capacity}} Spiker med en lengde på 15 / 25 / 32 / 40 / 50 mm og stifter med en lengde på opptil {{staples_length}} mm.
  • kraftig - med et maksimalt arbeidstrykk på {{maximum_working_pressure}} psi eller 8,27 bar med et anbefalt trykkområde på 60 - 100 psi eller 4,14 - 6,89 bar.
  • praktisk - hurtigutløser for ukomplisert fjerning av blokkeringer
  • Ergonomisk - mykt håndtak og støtdemping for tretthetsfri arbeid
  • trygt - Touch Strike Safety System
  • Tilbehør - inkl. 2 unbrakonøkler, oljekanne og bæreveske

PRODUKTBESKRIVELSE

Strøm og tidsbesparende: den pneumatiske spikerpistolen med integrert stiftemaskin

Den 2-i-1 pneumatiske spikerpistolen med stift fra MSW sparer tid og muskelkraft på byggeplasser, i industrien og for private prosjekter. De allsidige bruksområdene spenner fra taktekking og fasadearbeid til innvendig etterbehandling og produksjon eller polstring av møbler. For å møte et bredt spekter av krav tilbyr luftspikerpistolen en justerbar dybdeføring og fungerer med spiker med lengde 15 / 25 / 32 / 40 / 50 mm samt stifter med lengde {{staples_length}} mm. 

Ergonomisk spikerpistol med stort magasin for lang arbeidstid

Med et maksimalt arbeidstrykk på {{maximum_working_pressure}} psi eller 8,27 bar ved et anbefalt trykkområde på 60 - 100 psi eller 4,14 - 6,89 bar og et luftforbruk på 68 l/min. combi spikerpistol trykkluft gir sterke ytelsesverdier. Med standardtilkoblingen kan du enkelt koble enheten til kompressoren via vanlige tilkoblingsslanger. Takket være det justerbare uttaket jobber du rent og komfortabelt. Det myke håndtaket og den integrerte støtdemperen sørger også for ergonomisk og dermed tretthetsfri bruk.

2-i-1-trykkluftspikerpistolen med et magasin på opptil {{nail_capacity}} fungerer problemfritt. negler jevne og konsekvente over lang tid. Takket være hurtigfestet kan du enkelt fylle på nye spiker eller stifter eller fikse blokkeringer. Og selv etter bruk har trykkluftspikerpistolen med stifter alt du trenger for sikker oppbevaring og vedlikehold: I tillegg til to unbrakonøkler finner du også en oljekanne og en praktisk transportkoffert i leveringsomfanget.

TEKNISKE DETALJER