Trustpilot
På salg
(4) Anmeldelser

Bærbar kraftstasjon 1,5 kWh - opptil 3 kW - 100 - 240 V

kr 13 999,00 kr 15 599,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10062325

|

Modell: MSW-POWER 1500 MAX

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 8. mai
Viktige funksjoner
  • Utholdenhet – 1,5 kWh kapasitet
  • Kraftig – med 1500 W kontinuerlig effekt og 3000 W maksimal effekt
  • allsidig - 4 USB-porter, en USB-port (TYPE C), sigarettenner og to 230 V-kontakter
  • enkel - med et 100 - 240 V inngangsspenningsområde, oppladbart via strømnettet eller et solcellepanel
  • Langvarig – vedlikeholdsfritt, trygt og miljøvennlig litiumjernfosfatbatteri
  • Pålitelig – LCD-display informerer om gjeldende ladestatus og alle relevante parametere
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 4 anmeldelser

Sorter etter :

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

jeg anbefaler

Jeg anbefaler det på det varmeste. Jeg kjøpte den i et sett med 200W solcellepanel fra expondo fra samme produsent. I utgangspunktet tenkte jeg at den måtte lades fra strømnettet og at lading fra panelet bare var markedsføring. Men som det viste seg, lader 30V MPPT-ladepanelet stasjonen på omtrent 5-6 timer på en solrik dag (fra et tomt batteri). Noe som er et helt uventet resultat. Vi brukte tidligere en liten bensingenerator ved innsjøhuset til lys og mindre apparater. Nå viser det seg at vi har et stillegående, miljøvennlig alternativ. Selvsagt hender det noen ganger at vi lader den fra nettet hjemme og tar den med oss, men det er likevel en mye bedre løsning enn å fylle den i en dunk. Fordelen er at du, i motsetning til en generator, ganske enkelt kan slå den på, lade den på samme tid i løpet av dagen og bruke den. Og du trenger ikke å starte på nytt hver gang du trenger energi, for eksempel til en TV, viftelys osv. Jeg anbefaler 5+ på det sterkeste

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Sterk stasjon

En ladestasjon verdt å kjøpe. Et viktig poeng som produsenten ikke nevnte er beskyttelse mot overdreven utslipp, så den reelle kapasiteten er 90 % av den deklarerte verdien. Denne funksjonen forhindrer batteriskader og dyp utlading. Den andre interessante funksjonen som produsenten ikke nevner er den innebygde omformeren - slik at du kan lade enheten direkte fra solcellepaneler, en hjemmevindpark, etc. Vi bruker denne funksjonen spesielt ofte - fordi vi bruker den i en campingvogn - vi bruker energien som er lagret på dagtid om natten! Flott utstyr, veldig godt laget og godt beskyttet.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Kraftstasjon

Solid utførelse, pålitelig ytelse, enkel betjening - absolutt entusiasme! Anbefalt for nødsituasjoner og camping, til tross for at den er litt tyngre. 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

solid Powerbank

Kraftstasjonen er mindre enn du kanskje tror gitt batterikapasiteten som tilbys. En slik ting er selvfølgelig ikke lett, men bærehåndtaket gjør det enkelt å flytte. Jeg synes det er veldig praktisk at du kan slå DC og AC av og på hver for seg. Dette beskytter omformeren og dermed batteriet. På displayet kan du se forbrukerens gjeldende behov i watt og hvor lenge enheten har vært i drift. Ladetiden tilsvarer også det produsenten oppgir. Den interne viften reagerer noe sporadisk ved en viss temperaturverdi (starter og stopper med ganske korte intervaller), men dette er normalt. Test med solcellepanel venter fortsatt. Alt i alt et solid stykke som er verdt pengene.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter