B-varer

Gjenstand: EX20062027

|

Modell: MSW-MHW-09

B-varer Vinsj - 1200 - 10 m

kr 1 699,00 kr 2 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig – kraftig trekkkraft på 1200 kg med et girforhold på 10:1
  • Komfortabel – brukervennlig håndsveiv med bryter
  • Slitesterk – galvanisert, 10 lang stålkabel med en tykkelse på 6 mm
  • Trygg – mekanisk bremsesystem og krok med en diameter på 19,5 mm
  • Universal – enkelt feste via en monteringsplate

PRODUKTBESKRIVELSE

Det er din tur til å bruke MSW-vinsj

Vil du trekke båter, campingvogner eller andre rullende laster? Bruk manuell vinsj fra MSW! Dra nytte av den pålitelige trekkraften, den enkle håndteringen og den stabile utformingen av alle komponenter for å flytte flytende og rullende gjenstander trygt!

Den kraftige håndvinsjen med optimalt utvekslingsforhold

Takket være den robuste konstruksjonen og et girforhold på 10:1 kan du skape en trekkkraft på 1200 kg ved hjelp av håndvinsjen! Du kan betjene håndsveiven mekanisk og med din egen muskelkraft til å trekke kjøretøy eller båter trygt. Vinsjen kan brukes universelt og helt uten strøm, enten det er i husholdningen, hagen, en marina eller et verksted. Monteringsplaten brukes til å montere kabelvinsjen sikkert til båter, kjøretøy eller andre overflater.

Bruk håndsveiven til å betjene den stillegående girkassen, der girene griper nøyaktig inn for å trekke last. Girkassen er laget av legert stål og er beskyttet mot korrosjon av et galvanisert belegg. Hold eventuelt tauet sikkert i den posisjonen du ønsker med et mekanisk bremsesystem. Alle mekaniske komponenter er lukket og beskyttet under drift. For oppbevaring, fjern sveiven uten problemer.

Med en lengde på 10 m kan du bruke tauet ekstremt fleksibelt. Det slitesterke ståltauet er galvanisert, beskyttet mot vridning og er takket være en tykkelse på 6 mm spesielt stabilt og rivebestandig. Kroken med en diameter på 19,5 mm, som du enkelt fester på gjenstanden som skal trekkes er like robust.

TEKNISKE DETALJER