B-varer

Gjenstand: EX20061083

|

Modell: MSW-ECF1-01

B-varer Motorheis - 1 000 kg - hydraulisk - opptil 212 cm - sammenleggbar

kr 10 999,00 kr 13 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Standhaftig – høy lastekapasitet opp til 1 000 kg
  • Sterk – optimal overføring av kraft takket være effektivt hydraulisk system
  • Holdbar – solid utførelse i stål garanterer lang levetid for heisen
  • Plassbesparende – enkel å lagre når den ikke er i bruk takket være sammenleggbar funksjon
  • Bærbar – enkel å manøvrere takket være fire solide nylonhjul

PRODUKTBESKRIVELSE

Den kraftige motorheisen for motorer og andre tunge objekter

Om du må løfte og senke veldig tunge gjenstander som motorer eller girkasser og transportere dem fra A til B på verkstedet, trenger du motorheisen MSW-ECF1-01! Med den solide verkstedkranen fra MSW, ekspertene på garasjeutstyr av høy kvalitet, kan du håndtere disse oppgavene lekende lett.

Den hydrauliske motorheisen fra MSWs utvalg av profesjonelle verktøy

Så snart du har gjenstanden som skal løftes på kroken, kan du manøvrere den opp i luften opptil 212 centimeters høyde uten store anstrengelser ved hjelp av en spak som betjener det effektive hydrauliske systemet. Motorkranen, som har en solid konstruksjon, kan løfte vekt opp til 1 000 kg. Jekken kan forlenges ut fra lastens vekt og forankres i fire faststående posisjoner.

Selv under denne enorme vekten beveger motorheisen seg meget stille på totalt fire nylonhjul, med en spesielt lav underkjøringshøyde. Det utvidede understellet sørger alltid for maksimal stabilitet mens du jobber, selv med tung last. Du kan dytte apparatet ved hjelp av to håndtak.

Den sammenleggbare verkstedkranen har en solid konstruksjon av motstandsdyktig og holdbart stål. Dette materialet garanterer mange års trofast tjeneste, og gjør motorheisen til en absolutt nødvendighet i ethvert verksted. Når du ikke trenger den bærbare motorkranen, kan du bare legge den sammen og lagre den for å spare plass. Utvid utvalget av profesjonelt løfteutstyr i bilverkstedet ditt med denne kraftige motorheisen!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL