B-varer

Gjenstand: EX20061329

|

Modell: MSW-ETT-42

B-varer Kamakselverktøy - Opel - til 1,0 og 1,2 L

kr 519,00 kr 629,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Universal – til mange Opel-modeller
  • Nøyaktig tilpasning – verktøyet er optimalt tilpasset delene til motorer på 1.0 og 1.2 liter
  • Holdbart – robust og motstandsdyktig stål med lang levetid
  • Lang levetid – lite slitasje og sikker i bruk
  • Mobilt – praktisk transportkasse for ryddig og trygg oppbevaring

PRODUKTBESKRIVELSE

Få fart på motoren igjen! Motorverktøy for profesjonelle

Enten du skal reparere en 1.0 eller en 1.2 Opelmotor vil du ikke ha noe problem med å bytte taktkjedet, montere eller fjerne kamaksler eller justere tidspostur med justeringsverktøyet MSW-ETT-42 fra MSW, eksperter på høykvalitets verktstedsutstyr.

Profesjonelt låseverktøy fra MSWs utvalg av profesjonelt verktøy

Med dette kamakselverktøyet kan du utføre selv komplisert arbeid på flere modeller fra Opel som Astra, Corsa eller Agila med motorer på 1.0 eller 1.2 L. Dette profesjonelle verktøyet passer perfekt til tilsvarende motordeler og er derfor enkelt i bruk. Låseverktøyet er den mest effektive metoden for reparasjon eller justering av motorer. Annet verktøy på markedet kan skade både bildeler og deg selv. Verktøysettet fra MSW har svært lav slitasje.

Dette høykvalitetsverktøyet inkluderer kamakselfester, en veivakselpinne, en kamaksellinjal og to rullestiftespenninger. Verktøyet er laget av robust og holdbart stål og vil gi pålitelig bruk i mange år. Derfor er dette et uunnværlig verktøy for ethvert bilverksted eller i den ambisiøse hobbymekanikerens garasje!

Når kamakselverktøyet ikke er i bruk eller du skal ha det med på kundebesøk, kan alt utstyret oppbevares ryddig og oversiktlig i egnede spor i transportkassen av solid plast. Slik holder du orden på arbeidsplassen og alt innen rekkevidde når du trenger det.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL