B-varer

Gjenstand: EX20061764

|

Modell: MSW-ETT-MER-114

B-varer Kamakselverktøy – Mercedes – Benz – W176, W246

kr 1 699,00 kr 2 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Universalt – passer de fleste bilmodeller fra Mercedes Benz
  • Nøyaktig – verktøyet er optimalt tilpasset elementer på mange Mercedes-motorer
  • Holdbart – robust og motstandsdyktig stål og aluminium med lang levetid
  • Skånsomt – lite slitasje og sikker i bruk
  • Mobilt – praktisk kasse for oversiktlig og sikker oppbevaring

PRODUKTBESKRIVELSE

Få fart på motoren igjen! Motorjusteringsverktøy for profesjonelle!

Om du vil reparere en Mercedes-Benz-motor: Med motorjusteringsverktøyet far MSW, eksperter på høykvalitets bilverktøy, er det ikke noe problem å låse kamaksel, sjekke og justere motortimingen eller holde og feste kamakselen.

Låseverktøy fra MSWs utvalg av profesjonelt verktøy

Med låseverktøy til kamaksel kan du utføre selv komplisert arbeid på ulike modeller. For eksempel modeller i Mercedes-Benz A-klasse (W176) fra 2012, modellene A 180 og A 200 og Mercedes-Benz B-klasse (W246) fra 2011, modellene B 180 og B 200 – brukes som OEM 270589006100. Dette profesjonelle verktøyet er optimalt tilpasset korresponderende motorelementer, og er derfor enkelt i bruk. Verktøysettet for motorjustering er den mest effektive metoden for å reparere og justere motoren. Arbeid med annet verktøy på markedet kan føre til skade på deler og brukeren selv. MSW-verktøysettet har også veldig lite slitasje.

Verktøyet er laget av motstandsdyktig og solid karbonstål, som vil gi deg mange års pålitelig bruk. Dette er derfor et uunnværlig verktøy for profesjonelle verksteder eller hjemme i hobbymekanikerens garasje! Når du skal ha låseverktøyet med deg på kundebesøk eller når det ikke er i bruk, kan du enkelt oppbevare alt verktøy oversiktlig og trygt i transportkassen av polyetylen. Slik har du alltid orden på verkstedet, samt alt verktøy for hånden ved behov.

TEKNISKE DETALJER