B-varer Gardintrapp i aluminium - 4 trinn

Artikkelnummer EX20060954 / Modell: MSW-AT4

B-varer Gardintrapp i aluminium - 4 trinn

  • Artikkelnummer EX20060954
  • Modell: MSW-AT4
  • I produktserien siden: 2018
 
 
 
Statt: 989,00 NOK Du sparer 197,80 NOK 791,20 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 36,22 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Gardintrapp i aluminium - 4 trinn

Denne gardintrappen MSW-AT4 fra MSW er en spesielt lett og sammenleggbar gardintrapp som skaper verdi i ethvert verksted. Med fire trinn kan den brukes for ulikt håndarbeid, reperasjoner og maling. Stigen leveres ferdig montert og kan benyttes øyeblikkelig. Stigen fra fra MSW er ideell for bruk i enhver bedrift eller kontor, så vel som i hagen eller garasjen i ditt eget hjem.

Fire steg til suksess

 

Aluminiumsstigen har 4 solide trinn som er godt sikret. Trinnene har en sklisikker overflate for å garantere en trykk opp- og nedstigning. De spesielt brede trinnene og den romslige arbeidsplattformen gir deg et trygt og behagelig sted å stå hvor du måtte sette stigen.

 

Stigen møter EN131 standard, som vil si at den møter dagens sikkerhetsstandard. Når du utfører arbeid i over 3 meters høyde, sikrer denne sertifiseringen stigenes nødvendige bredde. Disse beskyttelsestiltakene reduserer potensiell risiko ved bruk av stigen til et minimums-risiko.

 

Denne stigen garanterer høy stabilitet og sikkerhet. Den sammenleggbare aluminiumstigen har en praktisk låsemekanisme som fester den godt i A-stilling. Dette holder det stabilt under bruk og muliggjør sikker og komfortabel opp- og nedstigning. I tillegg har stigen en bæreevne på opp til 150 kilo.

 

Denne stigen har en ekstremt robust konstruksjon. Siden aluminium er resistent mot rust har metallet en svært lang holbarhet. Aluminium er også svært lettvektig og enkel å rengjøre og vedlikeholde.

 

Takket være funksjonell design, kan den sammenleggbare stigen åpnes og legges sammen med kun en arm. Det praktiske håndtaket gjør det enkelt å klatre og bære stigen etterpå. I tillegg, alle skarpe kanter og hjørner er dekket med beskyttelsesdeksel. Og til slutt sikrer stigens sklisikre føtter din sikkerhet under bruk.

Egenskaper

  • 4 trinn, sklisikre og vide for stabilitet
  • Sertifisert til EN131 - kan brukes i komersiell bruk
  • Svært stabil og sikker for opp til 150 kg. vekt - lett å legge sammen inkl. en lukkemekanisme
  • Høy sikkerhetskontroll takket være aluminiumskonstruksjon og solide trinn

Nøkkelord

Modell
MSW-AT4
Artikkelnummer
20060954
Tilstand
B-varer
Material
Aluminium
Maks vektkapasitet
150 kg
Høyde, lukket
153,5 cm
Dimensjoner, vektplate
28 x 27 cm
Bredde, trinn
8 cm
Antall trinn:
4
Klasse:
EN131
Maks, arbeidshøyde
142,5 cm
Mellomrom mellom trinn
230 mm
Dimensjoner, ramme

Framside: 40 x 22 x 1,2 mm

Bakside: 40 x 22 x 1,2 mm

Dimensjoner (LxWxH)
84,5 x 44 x 143,5 cm
Vekt
4,2 kg
Fraktdimensjoner (LxWxH)
155 x 14 x 46 cm
Fraktvekt
5,4 kg

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg trenger?

Å bestemme riktig størrelse på stigen kommer an på ulike kriterier. Det er viktig å huske at: Usikrede stiger skal bare stige opp til den fjerde høyeste trinnet for å unngå å få stigen til å gli, Stående stiger som kan klatres fra begge sider, kan bestiges til tredje høyeste trinnet for å sikre at du har tilstrekkelig grep, Teleskopstiger (flerbruksstiger) bør den bestiges til kun det femte høyeste trinnet, Hvis du skal strekke deg når du står på det øverste trinnet, er ikke stigen høy nok. Hvis en enkeltstige brukes som adgang til et høyt arbeidssted og det ikke er noe annet å støtte seg til enn stigen så skal den stå ut på det angivelige arbeidsstedet med over 1 meter.

  • Gardintrapp MSW-AT4

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.