B-varer

Gjenstand: EX20061210

|

Modell: MSW-SSM-200

B-varer Arbeidsbord til kapp- og gjærsager - 102 - 188 cm - 200 kg - sammenleggbar

kr 1 299,00 kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Motstandsdyktig - opptil 200 kg og er derfor egnet for tunge gjærsager
  • Kan trekkes ut - egnet til å kutte veldig lange arbeidsstykker takket være arbeidsflaten på 102 til 188 cm
  • Universal - justerbart maskinfeste for en rekke verktøy
  • Holdbar - takket være robust jernkonstruksjon
  • Fleksibel - lett å legge sammen bena og dermed ukomplisert for transport samtidig som at den er kompakt for plassbesparende lagring

PRODUKTBESKRIVELSE

Transportabelt arbeidsbord til ulike sager

Med det høydejusterbare arbeidsbordet MSW-SSM-200 fra MSW sin profesjonelle verktøysamling har du en stabil base og et stabilt feste for et bredt spekter av arbeid som kan brukes overalt. Det universelle arbeidsbordet er ideelt for bord-, kapp- og gjærsager og kan også brukes for eksempel som rullestøtte for lange arbeidsstykker på opp til 188 cm. Sagbordet er sammenleggbart og takket være ulike funksjoner er støtten ideell for snekkere, elektrikere, bygningsfirmaer, rørleggere eller for vedlikeholdsarbeid. Arbeidsbukken er lett å oppbevare er også et godt alternativ til en permanent arbeidsbenk i private hjem.

Sagbord med høy bæreevne og smarte ekstrafunksjoner

Lange arbeidsstykker kan være vanskelige å arbeide med. Sagstativet gir støtte for materialer som er mellom 102 og 188 cm lange slik at de kan behandles presist og trygt. Bordhøyden på 86,2 cm gjør at du kan jobbe i lengre tid uten å påføre deg selv ryggsmerter. De støttende siderullene kan stilles i høyden fra 92 til 103 cm.

Utførelsen av arbeidsbordet gjør at den har en bæreevne på 200 kg. Det betyr at du både kan benytte det med tunge arbeidsmaterialer og ei tung sag i tillegg. Det justerbare maskinfestet er egnet for ulike typer sager fra forskjellige produsenter, så vel som til bor eller annet verktøy.

Benkonstruksjonen måler 50 cm i bredden som garanterer at det står stabilt. Fotdekslene av PP gir godt grep samtidig som de beskytter gulvet mot riper. Den robuste og holdbare konstruksjonen av jern garanterer maksimal stabilitet. Det sammenleggbare arbeidsbordet er ideelt for transport. Når verktøyet ikke er i bruk kan du lagre den på en plassbesparende måte og er derfor ideelt for små verksted.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL