Gjenstand: EX10062140

|

Modell: MSW-DEH4050H

Avfukter - 50 l / 24 t - 40 - 65 m² - 628 m³/t - L - med håndtak

kr 8 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv – fjerner 50 l væske per dag fra rom og samler den i en -L beholder
  • Kraftig – sirkulerer 628 m³ luft per time for dehydrering
  • Stort areal – egnet for rom på 40 - 65 m².
  • Mobil – hjul og et komfortabelt håndtak for enkel transport
  • Miljøvennlig – bruker R290 kjølevæske

PRODUKTBESKRIVELSE

Fuktige rom er en saga blott med avfukteren

Enten for nybygg eller under renoveringsarbeid: Du får tørre vegger med avfukteren fra MSW. Med avfukteren forhindrer du at det dannes mugg på fuktige vegger, noe som vil resultere i kostbart etterarbeid. I tillegg kan du starte oppfølgingsarbeid som pussing eller maling mye tidligere takket være dine tørre vegger.

Enkel, miljøvennlig og kraftig! Avfukteren fra MSW

Med kontinuerlig drift fjerner avfukteren opptil 50 liter fuktighet per dag som ellers ville samle seg i veggene. Enheten sirkulerer opptil 628 m³/t luft og kjøler den ned ved hjelp av den kraftige 860 W-kompressoren. Til dette formålet bruker enheten kjølevæsken R290, som er ekstremt miljøvennlig. Den kondenserte væsken samles i en 7 L beholder. Romavfukteren er perfekt egnet for 40 - 65 m² områder.

Industriavfukteren er utstyrt med et LED-display som du kan stille inn og kontrollere alle nødvendige verdier. Brukes med en 24 timers timer. I tillegg har bygningstørkeren en automatisk utkoblingsfunksjon. Den integrerte avrimingsfunksjonen lar deg avfukte ned til 5 °C. I tillegg starter enheten automatisk hvis luftfuktigheten i rommet er for høy. Et sensordisplay informerer deg om feil slik at du kan reagere riktig. Du kan enkelt fjerne det innebygde luftfilteret og vaske det for gjentatt bruk.

Vil du flytte enheten? Dette gjør du enkelt og komfortabelt med hjulene og det praktiske håndtaket. Dette gjør den kommersielle avfukteren egnet for større byggeplasser eller tørking av flere rom.

TEKNISKE DETALJER