Ny

Gjenstand: EX10090588

|

Modell: HT-COSTIGAN-2500

Solar vanningssystem - {{antall_seksjoner}} Drypper - 5 m slange

kr 1 299,00 kr 1 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv - forsyn opptil 25 planter daglig med tilstrekkelig vann
  • kostnadseffektiv - trenger bare sollys da den drives av et solcellepanel med 1.6 W drives
  • kraftig - pumpen suger vann fra en dybde på 2 m og fordeler det til en høyde på 3 m
  • justerbar - velg optimal vanningsvarighet: 1 eller 5 min/24 timer; 2 eller 8 min/48 timer; 3 eller 12 min/72 timer
  • fleksibel - slangelengde på 5 m bringer vannet dit det trengs

PRODUKTBESKRIVELSE

Solar vanningsanlegget transporterer vann med solenergi!

Du har verken vann- eller strømtilkobling og ønsker å vanne plantene dine effektivt? Med solvannsystemet fra hillvert er dette en lek! Den drives av et solcellepanel som lader et batteri når solen skinner. Pumpen henter vannet fra en beholder som en regntønne. Du må bare sørge for at den alltid er tilstrekkelig fylt med vann. Og best av alt: vanningen fungerer helautomatisk.

Vann til opptil 25 planter: Den automatiske solvanning gjør det mulig!

Drypperne som bringer vannet til anlegget settes inn i den 5 m lange slangen ved hjelp av T-stykker. Takket være 25 dryppere forsyner du opptil 25 planter med vanningssystemet. Fest drypperne til jorden med små kroker. Før pumpen inn i vanntanken, som mater vannet inn i slangen. Bruk kontrollenheten til å velge vanningstid: 1 eller 5 min/24 timer; 2 eller 8 min/48 timer; 3 eller 12 min/72 timer. Når solcellepanelet har ladet batteriet, utføres vanningen helautomatisk i henhold til valgt tid.

Pumpen er ekstremt kraftig og trekker vann selv fra tanker opp til 2 m dyp. For eksempel utnytter du regnvannet ditt fra vannfatet ditt optimalt. Hvis hagen har svake skråninger, er dette heller ikke noe problem. Pumpen transporterer vannet opp til en høyde på 3 m. Pumpen drives av et batteri som solcellepanelet fulladet i løpet av bare 6-8 timer med solskinn. Med vanningstider på 12 min hver 72. time er det dermed tilstrekkelig kraft tilgjengelig til enhver tid.

TEKNISKE DETALJER