Gjenstand: EX10090437

|

Modell: HT-HECTOR-120A

Bensinkvern på tilhenger - 15 PS - mm

kr 34 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • mobil - enkel transport takket være konstruksjon på tilhenger med to store, oppblåsbare hjul samt tilhengerkobling
  • Kraftig – 15 hk bensinmotor med en kuttehastighet på 3600 rpm river grener med en diameter på opptil mm
  • Fleksibel - utkastsbeholder justerbar og justert til fronten, stor innmatingsbeholder sikrer uanstrengt fylling
  • varig - l bensintank muliggjør uavbrutt arbeid i 1 time og 15 minutter
  • Stabilt – støtteelement gir et sikkert stativ for den robuste stålkonstruksjonen

PRODUKTBESKRIVELSE

Kutt hagekaksen din med bensinkvernen fra hillvert

Vil du bringe buskene, hekkene eller trærne tilbake i form? Men hvor skal du sette stiklingene? hillvert tilbyr deg med bensinkvernen HT-HECTOR-120A den optimale løsningen for hagebehovene dine og reduserer volumet av hageavfallet ditt med 70 til 80 %. Bruk den oppkuttede mulch til kompostering eller tildekking av gresskar, squash eller andre plantebed.

Den mobile hagekverneren på tilhenger

Den kraftige 4-taktsmotoren til den bensindrevne hagekverneren med 15 HK, kan til og med makulere grener og beskjæringer med en diameter på opptil mm via den store matetrakten. Du kan også rive blader eller blomsterstikkinger raskt og effektivt. For en komfortabel arbeidsstilling er utkastsbeholderen plassert på motsatt side av matebeholderen. Utkastet er justerbart slik at du enkelt kan samle det opprevne materialet i en pose eller trillebår.

Aktiver den effektive 15 bensinmotoren til flishuggeren med en kabel. La deg overbevise av økte ytelsesverdier med en skjærehastighet på 3600 rpm. Med et forbruk på l/t, viser hagekverneren seg å være spesielt kostnadseffektiv. Drivstofftanken rommer totalt l, slik at du kan jobbe med bensinkvernen i mer enn 1 time og 15 minutter uten avbrudd. 

Den robuste stålkonstruksjonen viser seg å være spesielt slitesterk og robust, slik at du også kan utsette makuleringsmaskinen for store påkjenninger i løpet av sesongen. Bladene, laget av herdet stål, fungerer like pålitelig. For din sikkerhet er makuleringsmaskinen utstyrt med en start/stopp-bryter.

På den robuste tilhengeren med to store, luftfylte hjul kan du transportere den profesjonelle makuleringsmaskinen raskt og enkelt ved hjelp av et hengerfeste. For lengre avstander, bruk tilhengerfestet til traktoren. På destinasjonen plasserer du hagekvernen sikkert på støtteelementene.

Tips:

  • Bruk vernebriller og hansker når du makulerer!
  • Se opp for utløpsrennen. Dette skal være gratis. Hvis for eksempel oppsamlingsposen er full, kan det oppstå fastkjøring i apparatet!
  • Det makulerte materialet bør ikke overstige en diameter på mm!
  • Aldri nå inn i makuleringsmaskinen!

TEKNISKE DETALJER