B-varer

Gjenstand: EX20090176

|

Modell: HT-TWIN 300

B-varer Sammenleggbar hagevogn - 300 kg

kr 2 099,00 kr 2 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Robust – høy vektkapasitet på opptil 300 kg
  • Fleksibel – den er sammenleggbar og dermed lett å oppbevare; veldig romslig når den er foldet ut
  • Behendig – fire gummidekk som ruller lett og mykt
  • Ergonomisk – komfortabelt polstret håndtak
  • Allsidig – kan oppbevares flere steder

PRODUKTBESKRIVELSE

Se frem til til din neste utflukt med den sammenleggbare hagevognen fra hillvert!

Når det blir varmt i været og solskinnet gir oss lyst til å planlegge morsomme utendørsaktiviteter, er HT-TWIN 300 sammenleggbar hagevogn det ideelle utstyret å ha med seg på tur. Når den er foldet sammen, kan du lett legge den i bagasjerommet uten at den tar opp for mye plass. Når du har kommet fram til destinasjonen din, kan du ta fylle den opp med hva du enn trenger for dagen – uansett om du skal være i en park, i skogen eller ved stranden.

Sofistikert hageredskap av høyeste kvalitet fra hillverts profesjonelle verktøyskolleksjon

Ungenes leker, en kasse med øl, mat og provisjoner, en grill eller varme tepper — det er plass til alt i hagevognens slitesterke stål og plastbunn. Med en vektkapasitet på 300 kg, kan du også ta med deg det lille ekstra for å forsikre deg om at ekskursjonen din blir en ordentlig suksess.

Før reisen starter, kan du enkelt folde ut hagevognen. Den sammenleggbare hagevognen er meget fleksibel, og kan foldes sammen for å ta opp mindre plass når den skal oppbevares eller under transport. Hvis du trenger, kan du også ta av sideveggene for å gjøre hagevognen om til en plattformvogn. Den vanntette PVC-kledningen kan tas av, og er derfor både praktisk og robust.

Takket være de solide gummidekkene, som har en diameter på 25 cm, triller vognen stille og rolig. Den absorberer sjokk fra alle mulige overflater og beskytter dermed det verdifulle innholdet som er oppi den. Ulendt terreng er heller ingen hindring for dekkene. Håndtaket gjør at du enkelt og trygt kan manøvrere den sammenleggbare vognen. Håndtaket er ergonomisk og er dekket av et mykt trekk for bedre komfort.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL