B-varer

Gjenstand: EX20090193

|

Modell: HT-WEDGE-FT6W

B-varer LED akvariebelysning - 33 LED - 6 B - 30 cm

kr 879,00 kr 1 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Balansert - ensartet fullspektret LED-lys for optimal plantevekst i akvariet
  • Synlig - 33 lysdioder med 6 W belyser akvariet optimalt
  • Fleksibel - festene kan justeres og tilpasses størrelsen på akvariet
  • Holdbar - solid foring laget av aluminium i subtil Sort
  • Universal - egnet for ferskvanns- og saltvannsakvarier

PRODUKTBESKRIVELSE

For fisk og planter: akvariebelysning fra hillvert

Enten fiskene din svømmer i ferskvann eller saltvann er LED-belysningen HT-WEDGE-FT6W fra hillvert perfekt for akvariet ditt! Det får ikke bare fiskens til å skinne, men forbedrer for det meste plantens levekår og gir et naturlig habitat i akvariet.

LED-lys til akvariet for optimale lysforhold

Akvariet er opplyst med 33 lysdioder. For dette formålet må det 30 cm lange LED-lyset bare monteres over akvariet med to holdere, disse kan trekkes ut og tilpasses akvariet. Det sorte aluminiumshuset passer i ethvert miljø og er vedlikeholdsfritt. På grunn av beskyttelsesklasse IP20 bør lyset imidlertid ikke komme i kontakt med vann.

For optimalt lys bruker akvariebelysningen bare 6 W som gjør at det er svært kostnadseffektivt. Fullspektret lysdioder i forskjellige farger tilbyr balanserte lysforhold som fremmer plantevekst og er tilpasset fiskens behov. Blått lys kan brukes til nattdrift. Med den 2 m lange strømkabelen og en DC-adapter kan LED-belysning enkelt kobles til strømnettet.

Akvariebelysningen i LED er ikke bare den optimale belysningen for fisken din og undervannsverdenen. Det gjør akvariet ditt i restauranten, kontoret eller stuen til et imponerende blikkfang som vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL