B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20230143

|

Modell: GR-BE 150

B-varer Ryggtrener - justerbar - opptil 135 kg

kr 10 999,00 kr 13 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • bæreevne - egnet for en maksimal brukervekt på 135 kg
  • justerbar høyde - polstring avhengig av brukerstørrelse fra 69,2 til 85,4 cm justerbar i høyden
  • mangfoldig - perfekt treningsutstyr til mage og rygg
  • slitesterk - robust og motstandsdyktig stål og syntetisk lær med lang holdbarhet
  • behagelig - ergonomisk støtte og benstøtte med behagelig polstring

PRODUKTBESKRIVELSE

Tren deg til en sterk rygg og stram mage

Ryggtreneren GR-BE 150 fra Gymrex er et effektivt apparat som styrker ryggen og kjernemuskulaturen. Rygg- og magetreneren kan brukes til mye mer: du kan også trene bein, armer og rumpe med de riktige øvelsene! Arbeid med din egen kroppsvekt og tyngdekraften for en trygg og ergonomisk trening med raske resultater.

Effektiv styrketrening med justerbar rygg- og magetrener fra Gymrex

En sterk rygg- og magemuskulatur er ekstremt viktige for å motvirke smerte som i dag ofte oppstår ved å sitte i flere timer på skolen, universitetet, på kontoret eller på hjemmekontoret. Målrettet trening med din egen kroppsvekt gir deg et utrolig utvalg av øvelser som muliggjør effektiv styrketrening for både nybegynnere og profesjonelle.

Treningsapparatet kan justeres optimalt til den individuelle kroppsstørrelsen for personer med en kroppsvekt på opptil 135 kg. Bena er godt festet under 20 cm brede skumpolstrede benstøtter med en diameter på 12 cm. Du kan trene triceps, skulder og brystmuskel ved å anvende de bakre håndtakene. Høyden på håndtakene kan justeres mellom 69,2 og 85,4 cm.

Det 55 mm tykke polsteret er dekket med elegant og slitesterkt syntetisk skinn. Akkurat som den stabile konstruksjonen i pulverlakkert stål, er dette materialet ikke bare spesielt holdbart, men fremfor alt hygienisk og lettstelt - som gjør apparatet ideelt for daglig bruk i treningsstudioet. I tillegg sørger de sklisikre føttene for en stabil hold og beskytter gulvet mot riper. Takket være det medfølgende tilbehøret til monteringen og detaljerte instruksjoner, er den rask å sette opp og gjøre klar til bruk.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL