På salg

Gjenstand: EX10260283

|

Modell: STAR_SEAT_31

Kontorstol - ryggstøtte av kunstig skinn - sort - 100 kg

kr 2 299,00 kr 3 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Komfortabel - god sittekomfort takket være komfortabelt materiale
  • Ergonomisk - justerbar rygg og perfekt tilpassede former for sunn sittestilling
  • Fleksibel - perfekt for kontoret eller hjemmekontoret
  • Moderne - elegant og moderne utseende takket være materialet og fargen
  • Praktisk - hjul for fleksible og sunne sitteplasser på arbeidsplassen

PRODUKTBESKRIVELSE

Kontorstolen - 100% komfort fra Fromm & Starck!

Er det å sitte ved skrivebordet tortur for deg og ryggen din? Klarer du ikke å finne en behagelig sittestilling mens du jobber? Si farvel til ubehagelige sittestillinger med kontorstolen STAR_SEAT_31 fra Fromm & Starck! Absolutt sittekomfort og ergonomi samlet i en nydelig kontorstol av høy kvalitet.

Ergonomisk og god for ryggen - lederstolen!

Skrivebordsstolen er laget av materialer av høy kvalitet og sørger for sunn sittestilling. Både rygg og sete er laget av elastisk materiale som optimalt tilpasser seg kroppsformen mens du sitter. Den lett buede ryggstøtten støtter korsryggen og forhindrer dermed smerter. Setehøyden kan justeres manuelt for å gi en ergonomisk sittestilling takket være gassløfteren. Å sitte i flere timer er ikke lenger et problem takket være den svingbare kontorstolen!

Den svingbare skrivebordsstolen oppfyller industristandarden med en maksimal bæreevne på 100 kg. Kontorstolen er utstyrt med fem metallføtter med hjul som gir stabilitet. Både transport og fleksibel sittestilling får du takket være hjulene.

Takket være materialene som brukes og den svarte fargen, har kontorstolen et design som er både moderne og klassisk. Det elegante utseendet er behersket og tilpasser seg perfekt til ethvert miljø, enten det er åpent kontorlandskap eller hjemmekontor.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL