B-varer

Gjenstand: EX20260141

|

Modell: STAR_SEAT_15

B-varer Stol - 2 stk. - maks 150 kg - sete 40 x 38 cm - hvit

kr 1 799,00 kr 2 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Robust - holdbar konstruksjon som holder opp til 150 kilo
  • Allsidig - perfekte stoler for restauranter, cafeer, kontor eller venterom
  • Komfort - ergonomisk stol med sete på 40 x 38 cm
  • Lett å rengjøre - svært lett å rengjøre takket være plast og treverk
  • Stilig - elegant og tidløst design

PRODUKTBESKRIVELSE

Perfekte stoler for restauranter, cafeer, kontor eller venterom

Denne designstolen STAR_SEAT_15 fra Fromm & Starck kan for eksempel brukes ved spisebordet, kjøkkenet, på balkongen eller venterommet. Fromm & Starck er dine eksperter innenfor kontorinnredning og møbler som også kan brukes i andre anledninger. Selvsagt kan du også gjøre deg selv komfortabel på kjøkkenet hjemme eller på balkongen.

Komfortable stoler fra Fromm & Starck

Den hvite stolen er laget av plast som er motstandsdyktig med et sete som har mål på 40 x 38 cm. Ryggen har en stor utskjæring med tverrstiver, noe som gjør den spesielt pustende og derfor mye mer behagelig å sitte, spesielt om sommeren. Stolene i dette settet på to kan hver holde en vekt på opp til 150 kg og vil ikke knirke selv under maksimal belastning. Stolene er formet ergonomisk med høy ryggstøtte som gjør at en kan lene seg bakover både på venterommet eller cafeen.

Den robuste rammen med fire ben sikrer at stolen alltid står stabilt. Føttene er utstyrt med plastbelegg for å forhindre riper på overflater. Benene er laget av bøketre. Materialene som polypropylene og treverk er robuste og holdbare samtidig som de er lett å vedlikeholde. Velg dette tidløse og elegante settet med to plaststoler som en del av ditt interiør.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL