B-varer

Gjenstand: EX20260236

|

Modell: STAR_MCAB_35

B-varer Skuffemodul for kontor på hjul - 85 kg - låsbar - 5 hjul

kr 2 199,00 kr 2 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Romslig – tre skuffer i ulike størrelser delvis til A4-mapper
  • Stabil – tåler opptil 85 kg
  • Universell – til bruk på kontoret eller hjemme
  • Sikker – sikkerhetslås med to høykvalitets nøkler
  • Enkel – skuffemodul på hjul leveres ferdig montert

PRODUKTBESKRIVELSE

Skuffemodul på hjul for å holde orden på kontoret

På kontoret eller hjemmekontoret: Hold orden med den låsbare, rullende skuffemodulen STAR_MCAB_35 fra Fromm & Starck, eksperter på høykvalitets industriutstyr. Viktige papirer og arbeidsmaterialer kan trygt oppbevares i de tre solide skuffene. Modulen er lakkert i en diskret gråfarge, og passer til ethvert miljø.

Praktisk og attraktiv! Profesjonelle kontormøbler fra Fromm & Starck

Til tross for sin kompakte størrelse, er den solide skuffemodulen på hjul veldig romslig og tåler en belastning på opptil 85 kg. Den diskrete utførelsen passer nesten alt slags interiør. Med en høyde på 60 cm og en bredde på 39 cm, passer dette skuffeelementet under ethvert skrivebord.

For at ikke uautorisert personell skal få tilgang til konfidensiell informasjon, har skuffemodulen sikkerhetslås med to nøkler. De to øverste skuffene har indre dimensjoner på 33 x 41,5 x 12 cm, mens den nederste måler 33 x 41,5 x 28 cm. Selv A4-mapper kan oppbevares på tvers i den nederste skuffen.

Med fire lettrullende hjul, kan skuffemodulen flyttes stillegående. Et ekstra hjul midt under den nederste skuffen gir støtte og stabilitet til modulen, spesielt ved stor belastning. Dette forhindrer hele modulen å tippe forover når skuffen åpnes.

Den grå skuffemodulen på hjul har et tidløst design i pulverlakkert stål. Materialet er ikke bare robust og holdbart, men også veldig enkelt å rengjøre. Få mer oppbevaringsplass på kontoret med dette multifunksjonelle skuffeelementet på hjul!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL