B-varer

Gjenstand: EX20260246

|

Modell: STAR_MMW_04

B-varer Feste til skjerm - bordklemme - 15" to 32"

kr 1 007,14 kr 1 221,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - enkel å montere på kanten av skrivebordet med klemme, høyden er justerbar
  • Ergonomisk - allsidige innstillinger (roterer 360°, svinger 180° og kan vippes mellom -85 og 90°)
  • Kompatibel - VESA-75/100 holdere og for skjermer med mål på 15" to 32"
  • Stabil - spesielt slitesterk aluminiumkonstruksjon med opptil 8 kg bæreevne
  • Kompakt - allsidig stativ som sørger for mer plass på skrivebordet

PRODUKTBESKRIVELSE

Jobb komfortabelt med det fleksible bordmonterte skjermfestet

Det allsidige skjermstativet med bordklemme STAR_MMW_04 frigjør plass på skrivebordet og kan justeres for å dekke individuelle arbeidsbehov. Skjermen kan roteres og vippes trinnløst etter enkel montering på en bordplate. Armen kan svinges og justeres hydraulisk i høyden. Oppgrader arbeidsstasjonen din og jobb ergonomisk med det doble skjermstativet fra Fromm & Starck!

Skjermfeste for alle standardskjermer

Det universelle skjermfestet kan brukes til alle standardmodeller med skjerm på 15" to 32". Det robuste og holdbare {{Housing_material_346_temp}} muliggjør en maksimal bæreevne på 8 kg. Skjermen er festet til braketten ved hjelp av en monteringsplate med hull på 75 x 75 mm eller 100 x 100 mm (VESA-standard).

Den uslåelige fordelen med denne skjermarmen er imidlertid de optimale justeringsmulighetene og fleksibiliteten den gir: Det manøvrerbare skjermstativet kan vippes mellom -85° og 90°, roteres 360° og svinges 180°. Skjermarmene er justerbare i høyden. Du kan enkelt endre avstanden til skjermen og vinkelen i tillegg til å justere den for å dekke dine behov. Dette er en god avlastning for øynene, nakken og ryggen, noe som gjør arbeidet på datamaskinen mer behagelig.

Skjermfestet gjør det lettere å presentere arbeidsresultater eller utveksle informasjon med kolleger på en profesjonell måte. 

TEKNISKE DETALJER