B-varer

Gjenstand: EX20260205

|

Modell: STAR_BIN_36

B-varer Avfallsbøtte med sensor - 60 L - sort - rektangulær

kr 1 899,00 kr 2 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Hygienisk - sort belegg som avviser fingeravtrykk
  • Kontaktløs - åpnes og lukkes automatisk
  • Bevegelsessensor - rekkevidde på 30 centimeter og LED
  • Fleksibel - avfallsposen kan lett festes og fjernes
  • Hygienisk - holdbart rustfritt stål som er lett å rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Avfallsbøtte med volum på 60 L

En søppelbøtte bør alltid være hygienisk. Avfallsbøtten STAR-BIN_36 med sensor åpner seg selv så snart du nærmer deg den og lukkes deretter automatisk. Du trenger ikke å berøre søppelbøtten for å åpne den, som gjør den svært hygienisk. Å kaste søppel har aldri vært enklere!

Praktisk, elegant og hygienisk - avfallsbøtte med sensor fra Fromm & Starck

Avfallsbøttens lokk er lukttett helt til du nærmer deg 30 centimeter unna med for eksempel papir eller en eplekjerne. Bevegelsessensoren registrere bevegelsen og åpner lokket automatisk. Så snart sensoren ikke lengre registrerer bevegelse, venter den i 5 sekunder før lokket lukkes. Lukketiden telles ned på et LED-display.

Det automatiske systemet med bevegelsessensor har mange fordeler: Lokket til søppelkassen åpnes kun hvis du vil kaste noe, resten av tiden forblir det lukket. Dette er spesielt viktig for søppel med lukt. Du trenger ikke en gang å berøre lokket. Og selvfølgelig er det praktisk når bevegelsessensor åpner søppelbøtten automatisk.

Du kan feste en stor avfallspose i den 60 liter store søppelbøtten ved å bruke en poseholder. For å fjerne avfallet kan beholderen åpnes i en lengre periode ved et tastetrykk. Avfallsbeholderen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og er kjennetegnet ved høy holdbarhet og glatt overflate som er lett å rengjøre. Det svarte belegget avviser fingeravtrykk og understreker søppelbøttens hygieniske karakter.

Den er utstyrt med en av/på-knapp for sensoren. Den automatiske sensoren drives av seks AA-batterier (ikke inkludert), slik at du kan sette opp avfallsbeholderen uavhengig av hvilken som helst ekstern strømkilde. Lokket på avfallsbeholderen kan også åpnes manuelt om ønskelig.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL