Gjenstand: EX10260188

|

Modell: STAR_BIN_19

Avfallsbeholder med sensor - 42 L - ekstra beholder - rustfritt stål

kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kontaktløs - åpnes og lukkes automatisk
  • Bevegelsessensor - rekkevidde på 30 cm
  • Allsidig - beholder på innsiden som er lett å bytte
  • Mobil - batteridrevet og kompakt
  • Hygienisk - holdbart rustfritt stål som er lett å rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Avfallsbøtte med volum på 42 L

En søppelbøtte bør alltid være hygienisk. Avfallsbøtten STAR-BIN_19 med sensor åpner seg selv så snart du nærmer deg den og lukkes deretter automatisk. Du trenger ikke å berøre søppelbøtten for å åpne den, som gjør den svært hygienisk. Å kaste søppel har aldri vært enklere!

Praktisk, elegant og hygienisk - avfallsbøtte med sensor fra Fromm & Starck

Avfallsbøttens lokk er lukttett helt til du nærmer deg 30 centimeter unna med for eksempel papir eller en eplekjerne. Bevegelsessensoren registrere bevegelsen og åpner lokket automatisk. Så snart sensoren ikke lengre registrerer bevegelse, venter den i 5 sekunder før lokket lukkes. Lukketiden telles ned på et LED-display.

Åpning av avfallsbeholder med en sensor har mange fordeler. Lokket til søppelkassen åpnes kun hvis du vil kaste noe, resten av tiden forblir det lukket. Dette er spesielt viktig for søppel med lukt. Du trenger ikke en gang å berøre lokket. Og selvfølgelig er det praktisk når bevegelsessensoren åpner søppelbøtten automatisk.

I den 42 L store avfallsbeholderen er det også en beholder på innsiden, så du ikke trenger å bruke avfallsposer. Beholderen på innsiden har en hank og avfallsbeholderen kan åpnes i en lengre periode ved et tastetrykk. Det slitesterke huset er laget av rustfritt stål, som er vist seg å være spesielt robust ved daglig bruk.

Den er utstyrt med en av/på-knapp for sensoren. Den automatiske sensoren drives av fire AA-batterier (ikke inkludert), slik at du kan sette opp avfallsbeholderen uavhengig av hvilken som helst ekstern strømkilde.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL