B-varer Varmvannsdispenser - 5 Liter

Artikkelnummer EX20080042 / Modell: BCTP-5-L

B-varer Varmvannsdispenser - 5 Liter

 • Artikkelnummer EX20080042
 • Modell: BCTP-5-L
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
999,20 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 45,75 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer Varmvannsdispenser - 5 Liter

Highlights

 • Varmtvannsdispenser - alltid varmt vann til te, kaffe, varm sjokolade osv.
 • 3 forskjellige metoder for å helle vann - en av dem fungerer uten strøm
 • Spesifisert temperaturinnstilling: 40, 50, 60, 85, 98, 100 C°
 • Funksjon for automatisk rengjøring
 • Automatisk funksjon for å skru av maskinen
 • Holdbar og solid på grunn av edelstålskonstruksjonen

Keyfacts

Rabatt: 20%

Varmtvannsdispenser - 5 Liter

Varmvannsdispenseren BCTP-5-L fra bredeco utstyrer kjøkkenet ditt med varmt vann ved hjelp av kun et tastetrykk. Denne dispenseren av edelstål har et brukervennlig design med et LCD-display, noe som gjør at denne er praktisk å ha i enhver kafé, ethvert kontor eller hjemme i eget kjøkken. Det elegante designet gjør at dispenseren kan passe inn overalt.

Bredecos varmtvannsdispenseren sørger for at gjestene dine alltid får noe varmt å drikke

 

Den gir alltid varmt vann - uansett om det det er til kaffe, varm sjokolade eller te. Temperaturen kan justeres mellom 40 og 100 grader, derfor egner den seg perfekt for tilberedning av te, som ofte krever ulike temperaturer på vanne, utifra hvilken te du tilbereder. Den elegante varmtvannsdispenseren egner seg til mange formål.

 

Varmtvannsdispenseren er svært effektiv med sine 680 Watt - slik at 5 literstanken blir raskt varm og holder på varmen. Siden dispenseren kan romme 5 liter vann, trenger du ikke å fylle på vann hele tiden, for å ha varmt vann over lengre tid. I tillegg er det enkelt å fylle tanken med vann.

 

Varmvannsdispenseren fra bredeco innehar tre metoder for å skjenke vann. Man kan enkelt trykke på pumpen, slik at vannet renner ut ved hjelp av et lufttrykk. Dette fungerer fint uten strøm. Den andre metoden for å få ut vannet, kan gjøres enkelt ved et tastetrykk. Da kommer vannet automatisk ut gjennom tappekranen. Den tredje metoden går ut på at koppen berører vannutløpet, slik at den blir automatisk oppfylt med vann.

 

LCD-displayet med bakgrunnsbelysning gir et intuitivt betjeningsområde - som muliggjør en komfortabel og brukervennlig anvendelse av dispenseren. Takket være de seks temperaturinnstillingen med 40, 50, 60, 85, 98 og 100 C° grader, har du alltid kontroll over temperaturen. Temperaturen på vannet kan leses av på LCD-displayet, ved kun et tastetrykk. Utover dette finnes det en "oppvarmingsknapp", som varmer vannet opp til 100 grader igjen.

 

Varmtvannsdispenseren er laget av høyverdig edelstål, som garanterer en lang levetid og holdbarhet, dette gjelder også ved daglig bruk. Materialet innehar også hygeniske egenskaper, noe som gjør at dette er perfekt å benytte seg av ved tilberedelse av mat. For en enkel rengjøring innehar dispenseren en funksjon for automatisk rengjøring. Du kan starte denne funksjonen ved kun et tastetrykk.

 

For din sikkerhet er varmvannsdispenseren utstyrt med en overopphetningsbeskyttelse. Det betyr at strømmen slås automatisk av, når temperaturen blir for høy. Den integrerte beskyttelsen slås inn når det er for lite vann i dispenseren, eller hvis lokket ikke er ordentlig lukket. Du kan også kontrollere hvor mye vann som er i beholderen, ved å se gjennom glassruten til høyre på dispenseren. Den smarte konstruksjonen og glatte overflaten til dispenseren, gjør at den er enkel å rengjøre og vedlikeholde.

 

Det stabile håndtaket til varmtvannsdispenseren kan slås ned, slik at det ikke er i veien når du bruker dispenseren. Det er lett å ta opp håndtaket igjen. Ved hjelp av håndtaket er dispenseren enkel å transportere. Produktet har også en utløserknapp med en funksjonssperre som enten kan aktiveres eller deaktiveres.

Modell
BCTP-5-L
Artikkelnummer
10080042
Tilstand
B-varer
Materiale
Edelstål
Effekt
680 W
Spenning
230 V / 50 Hz
Kapasitet/Innhold
5 l
Display
LCD 
Kabellengde
1,1 m
Mål (LxBxH)
30 x 23,5 x 51,5 cm
Vekt
2,6 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
49,5 x 29 x 38 cm
Forsendelsesvekt
4,2 kg

Hva kan jeg gjøre hvis varmvannsdispenser blir ødelagt?

Vi tilbyr våre kunder 3 års garanti med dette produktet. Vi har flere autoriserte sørvispartnere i Europa - ta gjerne kontakt med oss!

Er det enkelt å rengjøre varmtvannsdispenseren?

Dispenseren har en funksjon som automatisk rengjører produktet. Dette gjør rengjøringsprosessen veldig enkel.

 • Varmtvannsdispenser BCTP-5-L
 • Bruksanvisning

 

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.