B-varer Multikoker - 5 liter - 16 programmer

Artikkelnummer EX20080038 / Modell: BCMK-860-BK

B-varer Multikoker - 5 liter - 16 programmer

 • Artikkelnummer EX20080038
 • Modell: BCMK-860-BK
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
Statt: 1459,00 NOK Du sparer 291,80 NOK 1167,20 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 53,44 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Multikoker - 5 liter - 16 programmer

Den brukervennlige multikokeren BCMK-860-BK fra bredeco gir deg en fantastisk matlagingsopplevelse. Denne er velegnet til travle dager, når du ikke har så mye tid til matlaging. Med multikokeren kan du enkelt tilberede og lage ulike retter, ettersom den innehar flere innebygde matlagingsprogram. Gjennom det profesjonelle designet og et stort antall smarte og effektive innstillinger, er multikokeren egnet for både privat og profesjonelt bruk.

Programmet til din favorittmat

 

Med multikokeren kan du blant annet tilberede kjøtt, grønnsaker, supper, pasta, pizza, ris og andre matretter automatisk. Du kan til og med bake, lage desserter og mye mer. Dette lille kjøkkentilbehøret er utstyrt med en stor funksjonalitet.

 

16 forskjellige programmer utstyrt med en timer gjør matlaging og oppvarming av mat veldig enkelt. Dampfunksjonen er spesielt gunstig å anvende for grønnsaker, hvor viktige næringsstoffer og vitaminer bevares. Ved hjelp av "KI-kontrollpanelet" kan du stille inn den matretten du ønsker å tilberede med kun et tastetrykk. Resten går automatisk. Du kan selvfølgelig tilpasse temperaturen og tilberedingstiden etter eget selv.

 

Kjøkkenapparatet er utstyrt med et effektivt og kraftig varmeelement på 860 Watt. Dette garanterer at maten blir raskt ferdig, samtidig som den bruker lite strøm. Matkokeren kan også holde maten varm på ønsket serveringstemperatur.

God timing und sikkerhet under matlaging

 

Etter at maten er ferdig, kan den holdes varm på en ideell temperatur i 24 timer. Du kan også stillie inn timeren, slik at multikokeren starter å lage mat av seg selv. Ved å bruke denne funksjonen, kan maten være ferdig tilberedt og serveringsklar når du kommer hjem fra en lang arbeidsdag.

 

Multikokeren er utstyrt med en dampventil som sørger for at dampen siver ut når maten er ferdig. Utover det, er apparatet også utstyrt med en overopphetingssikring, som skrur det av så fort temperaturen blir for høy.

 

Den uttagbare gryten er utstyrt med et slipp-lett-belegg, som gjør at matrestene ikke setter seg fast. Gryten har et volum på 5 liter med en måleanvisning innvendig.

 

Et stabilt håndtak sørger for en praktisk bruk av apparatet. Dette gjør det mulig for deg å flytte apparatet på en behagelig måte mens du lager mat. Det er en gjennomsiktig beholder på den ene siden av apparatet, som fanger opp kondensen fra lokket.

 

Multikokeren er laget av edelstål, et materiale som er svært hygenisk i kontakt med mat. Derfor egner apparatet seg godt til bruk i restaurantbransjen. I tillegg er apparatet solid, robust, enkelt å rengjøre, pleie, rustet mot korrosjon, skader og riper. Dette apparatet kan bli en langvarig og profesjonell kjøkkenhjelp, med et pent utseende - takket være kombinasjonen av sølv og svart.  

Egenskaper

 • Alt-i-ett-apparat: 16 programmer for flere matretter og oppvarming
 • Start-timer-funksjon: maten er ferdig når du kommer hjem
 • Varmeholdende funksjon på opptil 24 timer
 • Autorisert EU-sørvis og 3 års garanti
 • Slipp-lett-belegg i gryten med et volum på 5 liter
 • Mangfoldig tilbehør: målebeger, suppe- og risskje, dampventil, dampinnsats, gryte, yoghurtbeholdere

Nøkkelord

Modell
BCMK-860-BK
Artikkelnummer
10080038
Tilstand
B-varer
Spenning/Frekvens
230 V / 50 Hz
Materiale
Edelstål, plast
Farge
Svart
Effekt
860 W
Kapasitet:
5 l
Temperaturområde
40 - 160 °C
Antall programmer
16
Mål (LxBxH)
36 x 27,5 x 33 cm
Vekt
3,7 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
44 x 33 x 31 cm
Forsendelsesvekt
5,3 kg

Hva skjer hvis apparatet er defekt?

Da kan du ta kontakt med oss. Vi tilbyr 3 års garanti og reparasjon til hele Europa.

Er det enkelt å rengjøre apparatet?

Apparatet er lettstelt, takket være materialene og konstruksjonen.

 • Multikocher BCMK-860-BK
 • Målebeger
 • Risskje
 • Suppeskje
 • Dampinnsats
 • Strømkabel
 • 3 yoghurtbeholdere
 • Gryte
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.