B-varer Luftfukter med LED-belysning

Artikkelnummer EX20080037 / Modell: BCLB-2.3-WT

B-varer Luftfukter med LED-belysning

 • Artikkelnummer EX20080037
 • Modell: BCLB-2.3-WT
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
679,20 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 31,09 NOK med Klarna

Lær mer

Denne varen er ikke på lager for øyeblikket

B-varer Luftfukter med LED-belysning

Highlights

 • 2,8 liters kapasitet med en driftstid på 8 timer
 • 7 atmosfæriske LED-lys
 • Veldig effektiv metode for luftfukting
 • Slår seg av automatisk
 • Solid konstruksjon av BPA-fri plastikk
 • Flere innstillingsmuligheter

Keyfacts

Rabatt: 20%

Luftfukter med LED-belysning

LED-Luftfukteren BCLB-2.3-WT fra bredeco tilbyr en spesielt attraktiv løsning for å øke luftfuktigheten innendørs. Den er ikke bare effektiv, men også et blikkfang med LED-belysning i 7 farger. I tillegg har apparatet et mangfold av innstillingsmuligheter. Ideell for alle rom som har behov for frisk og fuktig luft.

Skap god stemning med frisk luft i mange farger

 

Takket være den høye kapasiteten på 2,8 liten kan luftfukteren stå på i 8 timer. Den kan for eksempel slås på når man skal legge seg eller gå på jobb. LED-luftfukteren er ideell til kontorer, soveværelser og andre mellomstore rom.

 

Nyt stemningen med den syvfargede belysningen. Luftfukteren er utstyrt med moderne LED-lys, som automatisk skifter mellom de forskjellige fargene. Lampen gir derfor en hyggelig atmosfære i rommet. I tillegg er det mulig å fylle den med essensielle oljer for en enda hyggeligere opplevelse.

 

Økt luftfuktighet med denne LED-luftfukteren, gir deg mange fordeler. Økt fuktighet kan: redusere risikoen for infeksjoner, forebygger allergier, sørger for bedre søvn og forbedrer huden. Luftfukteren er utstyrt med et høyverdig keramisk filtersystem, som renser vannet i beholderen for bakterier.

 

Denne LED-luftfukteren er et sikkert og effektivt apparat. Luftfukteren slår seg automatisk av, når det ikke er mer vann i beholderen. Dette sparer ikke bare på strømmen, men forhindrer også kortslutning og andre farer. Ta en trygg beslutning med LED-luftfukteren fra bredeco.

 

Luftfukteren har en ekstra solid konstruksjon. Kvalitetsmaterialer har blitt brukt i produksjonen, som sørger for en høy stabilitet og gir produktet en lang levetid. Plasten som har blitt anvendt er BPA-fri og sikrer en robust luftfukter som veier lite.

 

Denne luftfukteren er komfortabel og brukervennlig. Man kan vri på knappen for å stille inn den ønskede intensiteten på luftfuktigheten. Her har du mulighet til å velge de ønskede innstillinger: Fra en svært fuktig luft, til tungt mørke. Denne luftfukteren har flere muligheter.

 

Luftfukteren innehar 2 praktiske kontrollamper, som viser luftfukterens driftstatus. Den grønne lampen signaliserer at luftfukteren er på, mens den røde lampen advarer, når vannbeholderen snart er tom. Med denne LED-luftfukteren er alle funksjonene lett tilgjengelig.

Modell
BCLB-2.3-WT
Artikkelnummer
10080037
Tilstand
B-varer
Spenning/Frekvens
230 V / 50 Hz
Nominell effekt
23 W
Materiale
Plast, BPA-fri
Filtertype
Keramikk
Volum
2,8 l
Vannforbruk
280 ml/h
Driftstid med full tank
8 t
Maksimal romstørrelse
125 m³
Beskyttelsesklasse
II
Lengde strømkabel
2,2 m
Mål (LxBxH)
17 x 17,5 x 27 cm
Vekt
0,9 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
24 x 24 x 32 cm
Forsendelsesvekt
1,4 kg

Kan jeg bruke essensielle oljer i LED-luftfukteren?

De fleste luftfuktere har ikke blitt produsert til benyttelse med essensielle oljer. Her har du likevel unntaket: LED-luftfukteren fra bredeco er en kaldluftfukter og kan derfor anvendes med essensielle oljer. Her er det viktig at du tar i bruk beholderen i bunnen, hvis du vil anvende oljer.

Hva skjer hvis LED-luftfukteren ikke fungerer?

Vi tilbyr 3 års garanti til våre kunder ved kjøp av en LED-luftfukter. Utover dette er vår EU-kundesørvis tilgjengelig til enhver tid. Du kan enkelt kontakte oss på norsk over e-post eller telefon.

 • LED-luftfukter BCLC-2.3-WT
 • Keramisk filter
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.