Sakselift

Oppdag vårt brede utvalg av produkter
Fler kategorier

1 - 8 von 8 produkter

Dette søkefilteret ga ingen resultater.

Vi i Expondo ønsker alltid å forbedre forholdene på arbeidsplassen, ved å sørge for god ergonomi, sikkerhet og komfort. Dette kan vi tilby med produkter fra vårt brede sortiment i kategorien verktøy . Løfteutstyr gjør arbeidet betraktelig enklere ved reparasjon og montering av ulike bildeler. MSW Motor Technics-merket står for kvalitet og pålitelighet, som er egenskaper som forventes ved investering i et løftebord. Mens du fortsatt er inne og leter etter utstyr til verkstedet ditt, er du kanskje også interessert i en jekk? Ta en titt rundt i nettbutikken vår og bestill produktene dine i dag! 

 

Hvilket løftebord trenger jeg?

Det spiller faktisk ingen rolle om du driver et større verksted eller om du liker å stå og tukle i garasjen – vi i expondo kan tilby flere ulike typer løftebord hvor alle kan finne noe som passer og dekker deres spesifikke behov. Klikk deg inn på kategorien bilverktøy og se deg rundt blant utstyr som kan komme veldig godt med på bilverkstedet. Men vi har også elektroverktøy som også kan trenges på et verksted – enten det er et proff- eller hobbyverksted. Løftebordet kommer også med en fleksibel avtagbar rampe, som gjør bruken enda enklere, da du kan skyve opp for eksempel en motorsykkel uten store anstrengelser. Du betjener løftebordet enkelt og sikkert ved hjelp av to fotpedaler, noe som gjør at du er helt uavhengig av en strømkilde. Alt for at du skal oppnå maksimal komfort med tanke på arbeidshøyde og ergonomi.


Overflaten på løftebordet er rillet for maksimal sikkerhet og det er ikke alt - du kan trygt og enkelt feste det du ønsker å legge på løftebordet ved hjelp av spennbelter. De er også utstyrt med 4 hjul som gjør at de kan flyttes veldig enkelt fra forskjellige steder i verkstedet. Du kan alltid stole på vårt løfteutstyr når det kommer til kvalitet og pålitelighet – vi har utstyr som kan løfte opptil 1000 kilo!

 

Robuste redskap fra A til Å

MSW Motor Technics, som produserer de solide løftebordene som du finner i vår nettbutikk, står for kvalitet til gunstige priser. Produktene de produserer passer ikke bare for håndverkssegmentet, men også for industri. Sammen deler vi og MSW Motor Technics en brennende lidenskap for god kvalitet og stabilt utstyr som skal vare lenge. Dette gjelder ikke bare løftebordene våre – har vi også lov til å presentere våre vinsjer og sveisemaskiner? Dette er produkter for deg som ikke har noe ønske om å gå på akkord med kvalitet, og til fornuftige priser.


Takket være vårt lange og meget gode samarbeid med våre produsenter av utstyret og produktene vi selger, kan vi gi våre kunder svært hyggelige tilbud når det kommer til pris og ytelse. Takket være å ha vært i bransjen som nettforhandler siden 2007, kan vi tilby et veldig stort utvalg av produkter. I tillegg til verktøy- og industriutstyr tilbyr vi også et stort utvalg innen restaurantutstyrssegmentet .


Er du nybegynner? Ta så det første skrittet og skaff deg dette hendige løftebordet og la det gjøre de tunge løftene for deg.

Ta en titt på nettbutikken og se hva du finner. Bestill løftebord allerede i dag og få det levert fraktfritt!