Trustpilot
(9) Anmeldelser

Badstuovn - 6 kW - 30 til 110 °C

kr 2 899,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10250222

|

Modell: UNI_SAUNA_G8.0KW

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 2 899,00
3+
5%
kr 2 754,05
5+
10%
kr 2 609,10
Viktige funksjoner
  • Kraftig - badstuovn med 8 kW
  • Brukervennlig - enkel å montere og bruke
  • Rask - varmer opp til 110°C
  • Langvarig - gode og vanntette materialer
  • Transporterbar - enkel å transportere
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.6

Basert på 9 anmeldelser

Sorter etter :

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

pris-ytelse

Superenkel installasjon (bør alltid gjøres av en elektriker) Jeg er en til å grine. Prisytelse uslåelig. Kostnaden for reparasjonen ville vært mer. Kvalitet. En forbedring jeg vil foreslå er tilkoblingsterminalen

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Netherlands

Oppløst

Lite problem løst veldig profesjonelt. Sånn skal det være! Takk!👍

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Austria

Badstueovn rask levering bra produkt

Jeg mottok badstuovnen, som fungerer som erstatning for en 18 år gammel varmeovn, innen 5 dager (med en helg i mellom) etter leveringsmeldingen. Produktet samsvarer nøyaktig med beskrivelsen og var allerede i drift etter 2 timer. Utveksling enkelt og uproblematisk.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Badstueovn med godt pris/ytelsesforhold

Ovnen tjener sitt formål fullt ut. Den varmes raskt opp og sprer en behagelig varme. Montering og elektrisk tilkobling er enkel. Etter en halvtime ved oppvarming for første gang er den tilhørende luktutviklingen over.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

Saunaovn

Dessverre var det skader ved første levering. Retur og bytting var problemfri. Den nye ovnen fungerer perfekt.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Austria

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Switzerland

Rimelig enhet med overraskende ganske kompleks montering

Ovnen tjener sitt formål – pris/ytelse: veldig bra. Leveringstiden tilsvarer kunngjøringen; emballasjen er god. Informasjonen om produktet er utilstrekkelig. Beskrivelsen på nettsiden samsvarer i vesentlige deler ikke med bruksanvisningen: - I følge denne skal ovnen installeres 20 cm fra gulvet; Det første bildet viser imidlertid en gulvmodell og det står bare "Veggmontering mulig". Dette er imidlertid helt nødvendig for at luftsirkulasjonen skal fungere. – Veggfestet er ikke gjennomtenkt. Med vanlige skruer kan ovnen kun kobles godt til veggen hvis du bruker en offset skrutrekker. (Tips: bruk en hjelpekonstruksjon eller umbraconskruer) - For å montere strømkabelen må det bores eller sages gjennom hardplast (ingen avtakbare plugger). - Termostaten er ikke innebygget, men skal (fornuftig!) monteres i taket og følger med i styreenheten som kan kjøpes separat. - Ved første gangs bruk brenner et rykende beskyttende lag av varmeelementene. Først etter ca en times oppvarming med døren åpen kan badstuen brukes uten luktutslipp. - Det er ikke nevnt i beskrivelsen at det ikke følger med strømkabel.

Vis original anmeldelse

for 7 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Badstuovnen fungerer bra... hvis du kobler den til riktig...

De bestilte varene ble levert veldig raskt innen to dager. Det var overraskende bra, for i utgangspunktet ble det annonsert en leveringstid på 6 dager. Dessverre ble den elektriske tilkoblingen til badstuovnen et problem. Den elektriske tilkoblingen er ikke beskrevet nærmere i bruksanvisningen: det står kun "400V 3N, 5x2,5". Det er verken koblingsskjema eller informasjon om tilordningen av tilkoblingsklemmene. Det er tross alt et sølvklistremerke med koblingsbetegnelsene i badstuovnens koblingsboks. Dette klistremerkets plassering og størrelse passet imidlertid ikke til tilkoblingsterminalen. Dette resulterte i at jeg først koblet ovnen feil, en av de tre sikringene løste umiddelbart ut og ovnen fungerte ikke som den skal. Jeg klaget på badstueovnen og fikk et returnummer innen to dager. Ved pakking av varene tok jeg en ny nærmere titt på tilkoblingsterminalen og gjenkjente feilen med feil tilordning av terminalene. Etter at jeg koblet til badstuovnen riktig, fungerte den perfekt. Min konklusjon: Grad 2...3 for teknisk kunnskapsrike mennesker, grad 5 hvis det er for "normale forbrukere".

Svar fra

Takk for din mening. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene og tjenestene våre.
Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter